måndag, april 07, 2008

Fader Fouras handlar i Sickla

Intressant att se John Fogerty i programmet ”Sixties” i lördags. Såg honom på Lida 1999. Tror att det var samma turné som han för första gången fick sjunga sina gamla låtar live. Samma dag spelade också Staple Singers och Johnny Cash. En hyfsad dag…

Earth & Fire heter ett hollänskt band som gjorde några plattor i början på 70-talet. Deras andra platta ”Atlantis” är en resa i tid och rum som får mig att tänka på Kebnekaise och Bo Hansson.

Kändistätheten var stor igår. Annika Lantz kollade tapeter och Peter Settman köpte färg på Fredells byggvaruhus. Stig Ossian Ericson, också känd som Fader Fouras, sågs gående bärande på en plastkasse i Sickla köpcentrum.

Två nya avsnitt av "Från A till Ö" blev det igår. Bokstäverna D och E denna gång. Olof Palme fick förklara ordet "demokrati" för Hedvig.


Såg även "No Country For Old Men" igår. Bra film men blev besviken på slutet. Javier Bardem är lysande!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är Fredrik Settman?

Annika Lantz...henne är det Kentvarning på!

Fogerty...idag kanske lite trött i steget men denna röst!!!! Den brinner fortfarande. Där du, Big Sister Steff, där kan vi snacka R Ö S T!!!

På tal om film så såg jag än en gång "Big Fish" på tv härom kvällen. Vilken fantastisk film det är. Dessutom hade kanal 9 den goda smaken att köra "Fisher king" för någon vecka sedan. Världens bästa film om du frågar mig.

Rick sa...

Peter Settman menade jag naturligtvis. Det är nu redigerat så att inga fler behöver undra om vem denne "Fredrik" Settman är.

"Big Fish" och "Fisher King" har jag ej sett vad jag minns. Har däremot sett "A Fish Called Wanda".

"Hårfrisörskans Make" håller jag för den bästa film om du frågar mig.

Anonym sa...

Och även i Gbg har vi kändisar.Stod bakom Janne Josefsson på Apoteket i Nordstan.Han köpte Ipren..."Jag mötte Lassie...."

Anonym sa...

Från mitt köksfönster såg jag Ronnie Hassleqvist kratta i sin trädgård idag.

Anonym sa...

Jasså bor du granne med honom.Häftigt!!!

Rick sa...

Gamle Mop gitarristen?

Anonym sa...

Du har inte en susning om vem det är förstår jag men bror din har träffat honom.

Anonym sa...

yepp

Rick sa...

Ja, det är ju en kändis.

Anonym sa...

Underskatta inte mig Clas.Vad säger du om Duffy´s "Mercy"? Inte LeMarc,inte Toto.Om du inte hört henne så gå in på Youtube.

Anonym sa...

Jag skulle aldrig underskatta en kvinna!!! Jag vet att ni är kapabla till vad som helst...
Lovar att kolla upp Duffy.