fredag, maj 28, 2010

Magnus Uggla - Johnny The Rucker

Innan avfärden till Liverpool måste det bara bli Magnus Uggla från 1979. Underbara "Johnny the rocker" framförs med en tonårings kaxighet och det är väl bara Mick Jagger och Lou Trash som kan vara ännu uppkäftigare med handen på höften.

21 kommentarer:

Näsan sa...

"Men du fann din egen väg. Rocken kom och du fixade ett kneg" Rimmet väg / kneg är underbart...
Ha så kul i Liverool guys!

Mats B sa...

Fint klipp! Uggla ser härligt uppkäftig ut. Vad hände egentligen sen...?

Gradvall ger Teenage 5 av 5, och kallar konserten med Nirvana & Teenage på Sjöhistoriska som ett av 1990-talets finaste musikögonblick. Ja ja, jag vet vilka som var där...

Har för övrigt en fantastiskt fredag. Ryggvärken börjar släppa, har ätit sill och druckit nubbe, och sen fick företaget ett väldigt roligt uppdrag idag. Det blir nog en nubbe till...!

Jag vill gärna se en dokusåpa om era dagar i Liverpool. Bra tv!

Mats B sa...

Oj oj oj! En härlig 6-3-seger nyss mot Näsan och jag har chans på att hänga kvar i ettan. Nu blir det 1-2-3-4 nubbar till. Jag kommer festa loss ikväll och hänga på bloggen. Join the party!

Näsan sa...

Imorgon är det 30år reunion (när vi lämnade grundskolan).Ett företag som specialiserar sig på reunions ordnar festen imorgon (LEX för fördrink, sedan Brux för middag och fest). Känns som man verkligen längtat efter att återse "Hajje", Jocke Persson, Hans Jansson, "Bylla", Reino mfl...(filmen Klassfesten känns otäckt nära). Konstigt att Platås stora son Rick väljer Liverpool före reunion i Övik. Jag kommer att kontra Liverpool bloggen med "Änget 30år senare - Bloggen". Snaps på snaps. Låter som ett bra jobb Bagger.

Mats B sa...

Sha la la la la la!

Näsan sa...

Bagger, jag stöp på Siv Malmqvist igen, och när jag skulle korrigera waterloo med stort W så var jag för snabb och tryckte aterloo, snacka om att dan blev förstörd... Med andra ord Grattis Matte!

Näsan sa...

Själv betalar jag räkningar, och hänger på bloggen... Join the pay the bills party!

Mats B sa...

Den där klassåterträffen vill jag också ska sändas på SVT. Definitivt bra tv! Är det bara Änget eller alla skolor i Ö-vik?

Jag läste en rolig historia om en återträff. Den där galna Hollywoodregissören Don Simpson, han som gick på alla möjliga droger och hade storhetsvansinne och låg bakom Top Gun och massor av andra actionfilmer. Nåväl, när hans skola hade återträff flög han in med helikopter, landade utanför festlokalen och steg ur med två playboymodeller arm i arm. Sen gick han snabbt runt och bara stirrade på festdeltagarna utan att säga ett enda ord. Sen gick han tillbaka till helikoptern och flög iväg. Rock´n´roll!

Näsan, något för dig kanske?!

Näsan sa...

Alla högstadieskolor. Jag har fixat så att Macke & Foppa åker limo in på LEX (gamla Cecilias för Er utsocknes) parkering med mig. Vi kliver ut tillsammans med några snygga 19-åringa tjejer. Jag går fram till Jocke och frågar om han trivs bra på Samhall, som förman. Sen drar vi hem till Foppa och badar pool och skiter i Brux...

Mats B sa...

Yeah!

Mats B sa...

TP:s nya singel. Och den låter sällsynt tråkig. Har bara lyssnat en gång men hittar knappt en ton jag gillar. Jag saknar Stan Lynch!

Mats B sa...

Nubbarna gjorde att jag glömde länken, sorry.
http://www.youtube.com/watch?v=3_iBKacXIA4

I senaste numret av Sonic finns en intervju med Mike Campbell. Måste avslöja att jag inte visste att Campbell har gjort musiken till "The boys of summer". Vilken låt!

Näsan sa...

Din Nördversion av Boys of Summer (Hooters va?) är grym. Tycker Petty ändå låter ok vid en första lyssning. Nån har lagt in en kommentar om "Clash 0.46sek" känner inte igen nåt speciellt Clash sound där... Vad hände med The Liverboys? Har dom 20 timmars flygresa???

Mats B sa...

Håller med, oseriöst att lämna bloggen så länge. Man går omkring och är orolig. Liverpool är en hård stad för veka popkillar från Ö-vik.

"Boys of summer" kvalar in på min topp 50-bästa-låtar-lista. Så härligt sentimental. Varje gång jag hör den förflyttas jag tillbaka till våren 1985 när jag gick ut gymnasiet. Torget-tiden.

Älskar videon också. Lillkillen som trummar!
http://www.youtube.com/watch?v=OlLeUvdWBGU

Rogga S sa...

Ikväll var det en underbar lokal fotbollskväll. John gjorde sitt första mål i Sanktan och sprang fram fram till Pappa Tränaren och gjorde high-five. Därefter vann Tua´s IK Frej en säker 4-1 seger och vänsterback Tua gjorde en prickfri försvarsinsats. Då mös man som gammal försvarare.

Platsar inte Zanetti i Argentina?

TFC & Nirvana på Sjöhistoriska - en modern konsertklassiker!

Igår bokades en charter till Kreta när det är volleyboll, så tyvärr grabbar, det blir inga Baggerslag från vår sida i år heller. "Greco är reko"!

Att Brooklyn Lager är så god.

Mats B sa...

Varken Zanetti eller Cambiasso i laget, och Milito på bänken. Hmm, antingen är Maradona galen eller är Argentina ett grymt starkt lag. Troligtvis både och.

Härligt John & Tua! Vänsterback är en underskattad position. Hägglunds U66-lag hade Jonny Edmark på den positionen, Mittbackar P Olofsson och M Wik, högerback undertecknad. Det spelades bättre fotboll på U66:s tid.

"Rudderless" med Lemonheads högt på stereon. Otroligt bra! Festen fortsätter!

Näsan sa...

"Rudderless" har jag kört på nördis! Efter din fingerskada har det blivit lite volley Rogga. Ett mönster kanske? På söndag spelar Saga sin första match med BK Örnens f-02-03.

Rogga S sa...

Diego Armando är galen.

Att vara högerfotad, som Tua är, och spela vänsterback är en av de tuffare utmaningarna inom sportvärlden.

U66 - ett klassiskt lag.

Mats B: Fick min iPhone idag - jag ser fram mot tips på finesser och roligheter.

Mats B sa...

Jajamen, jag ska ge dig några tips framöver.

Mittfältsparet Rogga S och Mats N var inte heller att leka med i U66.

Rogga S sa...

...och var det Magnus & Göran som forwardspar?

Mats B sa...

Nej, Magnus var mittback. Och jag var själv ta mig tusan inte högerback, utan var mittback med "Tarmen". Olofsson var högerback. På topp med Göran - Ekan! Som sagt, vilket lag!