lördag, oktober 04, 2008

Slutet på vår resa

På vår långa resa genom Robyn Hitchcock´s underbara popvärld har vi äntligen kommit fram till vår slutstation. Mina damer och herrar,

# 1. So you think you´re in love. Den självklara och odiskutabla ettan. Från albumet "Perspex Island". Ta en titt här och du får se en förenklad unplugged version.

8 kommentarer:

Rogga S sa...

Ett bra urval Rick! Andra fina favoriter är "Flesh number one (Beatle Dennis)", "Balloon man" och "52 Stations".

Mats B sa...

Blev först iskall. Trodde att jag under alla år sjungit med fel i refrängen. Lugnade ner mig och insåg att Rick bara stavat titeln fel. Kanonlåt!

Förkyld igen. Inte bra inför Hässelbyloppet...

Anonym sa...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=22464268

Rick sa...

Felstavningen är nu åtgärdad.

"Balloon Man" kom på 6:e plats.

Hur har du lagt upp träningen Mats? Kör du några intervaller? Backträning? Själv ska jag ut på ett mördarintervallpass senare idag.

Mats B sa...

Jag har haft mycket avbrott i träningen pga förkylningar och min lårbaksida. Har mest sprungit sträckor på 6-8 km här ute i backiga Kummelnäs. Intervallpass! Det får du berätta mer om senare.

Jag kommer förstås att mobilkontakt med Näsan under loppet. Hans arvode = en live-mp3 med The Clash.

Rick sa...

Mobilkontakt är det lika med en coaching? För "Kiew Mission" höll han på mig istället för Rogga. Där var det ingen snack och coaching.

Rogga S sa...

Skön seger mot FBK borta - vad lätt det går!

Mats, akta dig för att hamna på Ricks joggingnivå. Han är i en helt annan dimension med intervallträning mm.

Lördagsmys - nya plattan med Hello Saferide.

Näsan sa...

"So You think..." och "Ballon Man" är dom enda jag kan. Ettan var därför ett självklart val för mig. Bra smak Rick. Det är nog en av de fem bästa Love Songs någonsin! "Ballon Man" hade jag med på blandbandet 88, in Greece! Knäskadan gör att jag legat lågt sen dömningen tog slut. När jag hämtat Näsmarks schyssta köp av Baggers magiska löparklocka så sätter jag igång på isiga gator i norr! Den 4:e oktober var det halvtid för mitt miljötänk: Lämna bilen och gå! We got five months left of crying... Löp coachning, och peppning, mina råd är kanon, till överkomliga priser