lördag, juli 03, 2010

Die Mensch Maschine

Oj vad roligt det kan vara med fotboll! Kan det bli en återupprepnig av 1974 års final mellan Tyskland och Holland vi kommer att få se?

Jag lider inte att Argentina åkte ur. Jag led mer när Brassarna åkte på däng igår. Nä, Tysklands lagmaskin är bättre än på många år och det säger inte lite.

Fint när TV 4 visade Klose´s alla hitills 14 mål efter matchen och som musik hade de valt Kraftwerk´s "The Man Machine".

Götet visar sig från sin bästa sida och det var en väldig värme på Ullevi idag. Martin kom till B-final på 100 m med tiden 11,39.

2 kommentarer:

Näsan sa...

Baggers SMS igår regerar: "Klose ser ut som en damfrisör, men han gör mer mål än Messi". Då jag hade min 40års maskerad på Gnistan och lite stött sa åt Rogga att han borde ha klätt ut sig. Fick ett beskt svar att han faktiskt var en av medlemmarna i Kraftwerk. Färgat hår, röd skjorta, svart slips, The works! Ber härmed om ursäkt för mitt misstag. Tyskland - Holland i final? Tiden står stilla! Gräsänkling i helgen, jag och CB var på hamnfesten, gick och la mig 05.15, är inte byggd för sånt längre...

Rogga S sa...

05.15 - kan inte komma ihåg när jag var vaken så länge senast.


Jag hade nog inte riktigt väntat mig att alla skulle känna till det fina tyska bandet med klassiska "Man machine-munderingen".