söndag, juli 04, 2010

Inspirationskällor

Oj, vad tyst det blev på bloggen efter Tysklands kölhalning mot Argentina! Vi muntrar upp och försöker sätta fart på Bröderna Mats med en bild på Raquel Welch (här i sin dräkt som faktiskt inspirerade Apollo Creed så till den milda grad att han blev tvungen att sy upp en egen)och en på Betty Page (en gammal Kugelberg favorit faktiskt).

5 kommentarer:

Mats N sa...

Heja Spanien! Men framförallt, heja Raquel!

Rick sa...

62 minuter tog det för Bröderna Mats!

Gårdagens match mellan Paraguay och Spanien var dramatisk värre och Paraguays straff var kanske VM´s hitills sämsta.

Jag tror på Holland - Tyskland i final.

Peter Wolf växte inte nämnvärt efter ytterligare försök.

Mats B sa...

Heja Spanien, Raquel & Peter Wolf !!! Sitter i bilen på väg upp mot Ö-vik med ond rygg och otåliga småtjejer där bak. Gör som med Kiruna - flytta hela staden!

Näsan sa...

Övik stannar där det är. Tryggheten framför allt! "Ingen bor i skogen" nya favorit är killen i skinnjacka, som samlar in pengar åt "Halkrisk". Dvs Halvkriminella, "...dom som är i gråzonen mellan att palla äpplen, och råna värdetransporter..." Han och Johannes pappa är underbara. Johannes pappas utläggning i senaste avsnittet om barndomsvänner, brända porrtidningar, och hamburgerbar med findricka, är en klassiker!

Rogga S sa...

Kul att bloggen fått en lite pin-up-look så här mitt i den heta sommarvärmen. Blir riktigt badsugen när jag ser bilden på Betty.

Idag konfirmerades Tua - tiden rullar på...