söndag, september 12, 2010

Ozark Mountain Daredevils

Har jag någonsin nämnt Ozark Mountain Daredevils någon gång? Om inte så är det på tiden att jag gör det. Amerikansk countryrockband bildat 1972 i Springfield, Missouri och som i sina bästa stunder lät som Eagles. Håret var längre, skägget var yvigare, byxbenen var vidare, hattarna var slokare och bandmedlemmarna var fler. Det var som om de på den tiden insåg att ju fler medlemmar i bandet desto bättre sound. Springfield där Simsons bor.
Är det inte dags snart att samla ihop ett 10 manna band och förflytta sig in i Harvestladan?

5 kommentarer:

Rogga S sa...

Fina killar!

10-manna band - yes, låt många strängar klinga som en enda naturkraft! Och på 10-mannabilderna ska det gärna finnas en hund som ser ut att springa fri och glad.

Rick sa...

Ja, låtom oss förena oss! En blandning av Harvest projektet och Ten Thousand Strings.

Mats B sa...

Spelade nyss första omgången i Foppa Toffeln. Och vad skådade mitt norra öga? Ingen Essen Hemmer i division 1! Inte konstigt att det har varit lite tyst om turneringen den senaste tiden...

Rick sa...

Som uppstartare och ansvarig för Foppa Tofflan känner jag att jag måste träffa lite nya vänner och få lite inspiration, precis som du fick efter ditt besök i div 3 Mats B!
Det blev en riktig grismatch i blåställ mot Näsan idag. Det är inget finlir i tvåan, bara hårda regnmatcher. Det enda possitiva var tvåpoängaren på tid.

Mats B sa...

Då kan du tänka på hur det var i trean... Ständiga armbågar i mellangärdet.

Popquiz snart? Emrik-peruken samlar damm i garderoben.