torsdag, maj 21, 2009

Då var det dags!Nu går det inte så mycket länge till. Att vara utan läsglasögon alltså. Ja, så farligt är det inte riktigt, hade jag inte haft en fru som varit optiker så hade jag nog hållt mig ett tag till. Hennes blogg hittar ni längst ner på denna sida eller här. Skön 50-tals känsla i bågarna, när jag såg mig i spegeln tyckte jag att jag kunde se spår av min morfar.

Green Pajamas "Kim The Waitress" är ju som bekant en av världens 50 bästa låtar genom tiderna. En annan låt som också klämmer sig in på den listan är den här. Kan även ses på en live version från Live aid från 1985 och den kan du se här.

6 kommentarer:

clas sa...

Snygga bågar! Ska ni lira på Cavern?

Rick sa...

Jo, jag tyckte att de skulle passa!

Ljusne ska inte spela utan jag ska spela trummor med Jeremy på söndag. Du har väl lite Liverpool tips kan jag ana?

Clas sa...

Blivit hårdrocktrummis på gamla dar?! Skojigt. Hann inte med så mycket när vi var där. Beatlesmuseet behöver jag väl inte tipsa om? Hur länge är du där?

Rick sa...

Hårdrockstrummis?! Nej då, det sköter du så bra.

Det ska visst finnas ett bra Gerry & The Pacemakers museum som jag hoppas hinna besöka. Kanske ska jag också besöka Frankie Goes To Hollywoods första replokal.

3 dagar är jag där och jag hoppas att hinna med en del sevärdheter.

Clas sa...

Jag har inte spelat trummor på fyra år. Och med tanke på det Jeremy presterade när vi var i Liverpool för sex år sedan så får du nog piska mer heavy stuff än pop. Men han har kanske sansat sig?

Vi hängde på The Magical Mystery Tour som tog oss runt till de flesta Beatlessevärdheter. Bostäder, skolor, Penny Lane, Strawberry Fields och så vidare. Lite turistvarning kanske men med ditt popintresse klart intressant. Jag anser ju att det hör till allmänbildningen att ha varit där. Sen var det rätt kul att bara gå omkring på stan och smyga in på alla ställen som var "inne" på 60-talet.

Rick sa...

Jag ska plocka med mig både poppinnar och tjockare heavystockar så att jag är förberedd på vad som.

Magical Mystery Tour hade jag tänkt att åka med.

Jag återkommer med en rapport.