onsdag, maj 06, 2009

Korta frisyrer gjorda utav specialister

Gick förbi en frisersalong i lördags då mina ögon plötsligt fastnade på denna skylt. Vad säger man? Här har vi alltså att göra med specialister och inte nog med det, de genomför även damklippning! och inte vilken klippning som helst utan korta frisyrer!!!

8 kommentarer:

Steffes syrra sa...

Det kanske var en herrfrisör du passerade.

Rogga S sa...

Tjejerna i Human League och Lance i Falcon Crest hade väl lite av denna fina 80-talsfrisyr. Vad blev det förresten av Melissa?

Mats B sa...

Melissa var het! Hon ställde till med mycket trassel i vindistriktet. Nuförtiden är hon engagerade i politik och miljöfrågor. Är det samma Melissa?! Den Melissa jag kände gav blanka fan i klimatuppvärmningen.

http://www.geocities.com/hollywood/location/4127/aalicia.htm

Roger, tack för tipset om "Brotherhood". En mycket bra tv-serie!

Rick sa...

Lance i Falcon Crest, ja jösses! Han var med i ett av Fredrik och Filip´s "High Chaparal" program.

Hockey F Rilla sa...

http://www.youtube.com/watch?v=lO7py7vGY7k

Näsan sa...

Skylten i Köpenhamn som utlovade "Superstriptease" är ett enigma. Striptease vet man ju vad det är, men Superstriptease...? Bästa frisyrminne: När min morbror Kai skulle färga mitt hår rött inför en tågluff 1987. Skallen blev morotsfärgad Orange. Men Kai hävdade med en dåres envishet att det var rött! Bagdad-Bob hade varit avundsjuk... Jag syntes i alla fall bra längst fram på Hoodoo Gurus konserten på Roskilde (eller hur Matte och Solle?).

Mats B sa...

Lill-Iggy-frisyren var hmm... minnesvärd. Jag har två fina minnen:

1. Din lysande oranga skalle som stack ut från tågfönstret i full fart genom den Österrikiska natten. Du sjöng Clash för full hals. "Det är Lill-Iggy", sa jag & Roger och nickade i samförstånd.

2. Tecknaren i Rom som fångade dig och din frisyr exakt. Karikatyr? Nej, porträtt!

Däremot såg jag aldrig till din oranga frisyr längst fram på Hoodoo Gurus.

Rick sa...

Tyvärr så kan jag inte själv bidra med några frisörminnen.