lördag, november 14, 2009

P-A Gullö

Jag gjorde en sökning av P-A Gullö på Wikipedia och hittade "bara" detta:
"Per-Anders Gullö, även kallad P-A Gullö, född 1959, är en svensk sportkommentator i de Kinneviksägda TV-kanalerna". Jag minns faktiskt inte om P-A var bra eller inte. Det enda jag minns var hans kolossala fluga som han envisades att bära.

5 kommentarer:

Mats B sa...

Underbart! P-A Gullö, den mannen hade jag helt glömt bort.

Mats N sa...

Kommer bara ihåg att han var TV3-sportens flåshurtiga ankare, alltid iklädd fluga, som sagt. Han försökte kommentera amerikansk fotboll som amerikanerna och lyckades väl sådär. Men han ska ha ett plus för engagemanget för denna ädla sport. Go Saints!

Mats B sa...

Dylan ser förbannat cool ut på Desire-omslaget. Måste testa den looken ute hos kund på måndag.

Läste igår ut boken om Pet Sounds. Det måste vara höjden av musiknörderi att läsa en bok om en skivaffär... Rolig läsning med många fina anekdoter.

Nu är det dags att snöra på sig löpskorna. 8 km i regnet väntar. Lasse Virén!

Rick sa...

Blev tvungen att lägga in ett inlägg i Desire ämnet.

En bok om Pet Sounds?! Spännande! Stod det med någonting om att jag och Stefan Jakobsson spelade korphandboll i samma lag under 80-talet?

8 km i regn är starkt Mats. Jag känner pressen och ska nog ut fast jag väntar några timmar.

Mats B sa...

John Phillips omslag är också snyggt. Har inte tänkt på likheten förut. "Mr Blue" med Jagger/Richards på sång & gitarr är min personliga Phillips-favorit. Den avslöjade sexuella relationen med sin egen dotter känns inte så fräsch.

Stefan måste ha missat just den episoden. Kommer säkert i vol 2 ska du se.

Om du sett min löptakt hade du inte varit så imponerad. Drack några öl i fredagskväll och känner fortfarande av det. Dina klassiska ord, "Det är inte värt det", har aldrig klingat högre och sannare. Och nästa helg blir det nördafton...

I see a nördafton arisin'
I see troubles on the way