onsdag, april 21, 2010

Årets bästa

Roky Erickson with Okkervil River "True Love Cast Out All Evil" är årets platta. Makalöst bra! Jag kan inte tänka mig vilken annan platta som skulle slå denna i år.

6 kommentarer:

Mats B sa...

"Jag kan inte tänka mig vilken annan platta som skulle slå denna i år."

Modiga uttalanden gillar jag. Får kolla upp plattan. Själv kikar jag på klipp när prinsen var kung. En stekhet "When you were mine" på Minnesota Dance Theatre strax innan Purple Rain släpptes. Ett bra tips av Aftonbladets Marcus Larsson.

http://www.youtube.com/watch?v=LglBZESVcCI

Rick sa...

Det känns så bra att jag hittat årets platta i redan i April, då slipper jag köpa någon mer i år!

"When you were mine", bra låt! Har nog nämnt det förut men Prince gitarrspel på denna George Harrison tribute är bland det bästa jag hört (och sett).Avslutet är en klockren 10:a, här märks det tydligt vem som är kung.

Rick sa...

Här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=HoR6YQ1V8ks

Mats B sa...

Idag är det en perfekt dag. Är inte ute hos kund, utan är hemma och kör administrativt åt företaget och spelar musik högt. Roky Erickson just nu, "Goodbye sweet dreams" och sen blir det She & Hims "Volume 2". Gött att leva!

Och en stabil 6-4 seger mot Birgitta gör att division 4-hotet är avvärjt. Nu påbörjas klättringen uppåt!

Änget kommer att köra defensiv italiensk boulé mot Platå. Och ankaret Walle rapporteras vara i storform.

Mats B sa...

Jo du, skapligt solo! Och vilken oerhört cool röd hatt och scarf. Tänk att kliva in på ett möte i den munderingen! Det är underbart när Prince slänger iväg gitarren och direkt lämnar scenen. Imorgon på kundmötet kommer jag att slänga min mapp med flödesscheman rakt upp i luften direkt efter min genomgång. Sen går jag snabbt ut genom dörren med den röda hatten på skallen. Ska börja öva nu på direkten.

Clas sa...

Har bara haft Roky-plattan ett par dagar. Måste ge den mer tid men det låter helt okej.