torsdag, april 01, 2010

Trädgårdsarbetare Edström

Från wikipedia: Idag arbetar Edström som expertkommentator vid Radiosportens fotbollssändingar, vanligen i par med Lasse Granqvist. Edström har ofta intagit en kritisk inställning till Zlatan Ibrahimovićs insatser i landslaget. I samband med Sveriges kvalmatch till VM 2010 den 10 september 2008 mot Ungern på Råsunda kritiserade Edström "Ibras" insats å det kraftigaste. Ibrahimović svarade på kritiken genom att säga att Edström inte dög till annat än arbete i Ibrahimovićs trädgård. Edström har därefter blivit uppmärksammad för att han, på ett skämtsamt vis, presenterat sig som "trädgårdsarbetare Edström" på sitt mobilsvar.

14 kommentarer:

Clas sa...

Kvartsfinal mot MatsB i Floppa Cupen...svarar på första frågan...DÅ HÄNGER SIG DATORHELVETET!!!!!! Visa var skåpet ska stå nu Näsan!

Clas sa...

Signaturen till Mauros och Pluras kök är irriterande underbar.

Clas sa...

...eller underbart irriterande.

Rick sa...

Grattis till segern MatsB!

Hasse sa...

Så enkelt! Efter att ha rasat ner till division 3, så fokuserar jag nu enbart på cupen. Nu laddar jag för semifinalen. Kommer därför att ta det lugnt på nördaftonen hos Näsan ikväll.

Hasse sa...

Hasse är ingen ny bloggäst utan Mats B. Jag skriver från en dator som jag köpt och installerat åt farsan, därför blev det fel avsändare.

Mats B sa...

Och sen glömmer jag att ändra avsändaren igen...

Clas sa...

Känns extra surt att det är just Hasse jag ger bort segern till...men va fan, det är ju påsk och då ska man vara snäll. Är du vidare i cupen Rick?

Rick sa...

Nä, datorn hängde sig.... oj så lågt.

Clas sa...

???

Rick sa...

!!!

Clas sa...

Vad menade du med det? Vad var det du ansåg som lågt?

Rick sa...

Ja, gissa det du...

Clas sa...

Det blir som det kan med det som han sa, gubben.