Portioner: 4 portioner
Ingredienser:
4 utbankade fläskschnitzlar à 160 g
100 g kokt skinka
2 hårdkokta skalade ägg
4 msk senap
2 msk hackad persilja
salt
peppar
vetemjöl
2 ägg
4 dl ströbröd
1 skalad rödlök
4 dl gröna ärter
2 tomater
1 citron
4 utbankade fläskschnitzlar à 160 g
100 g kokt skinka
2 hårdkokta skalade ägg
4 msk senap
2 msk hackad persilja
salt
peppar
vetemjöl
2 ägg
4 dl ströbröd
1 skalad rödlök
4 dl gröna ärter
2 tomater
1 citron
Anvisningar:
Hacka skinkan och äggen och blanda hacket med senapen och persiljan.
Fyll schnitzlarna och vik ihop dem på mitten. Krydda med salt och peppar och vänd dem i mjölet.
Vispa upp äggen, doppa hela schnitzeln och vänd den sedan i ströbrödet.
Stek schnitzlarna i olja blandat med smör i 4 min per sida och håll dem varma.
Hacka rödlöken och fräs den mjuk i smör, blanda i ärterna och låt dem bli varma. Skär ett lock av tomaterna, gröp ur dem och fyll dem med ärterna.
Servera gärna med citronklyftor och pasta, ris eller potatis.
Hacka skinkan och äggen och blanda hacket med senapen och persiljan.
Fyll schnitzlarna och vik ihop dem på mitten. Krydda med salt och peppar och vänd dem i mjölet.
Vispa upp äggen, doppa hela schnitzeln och vänd den sedan i ströbrödet.
Stek schnitzlarna i olja blandat med smör i 4 min per sida och håll dem varma.
Hacka rödlöken och fräs den mjuk i smör, blanda i ärterna och låt dem bli varma. Skär ett lock av tomaterna, gröp ur dem och fyll dem med ärterna.
Servera gärna med citronklyftor och pasta, ris eller potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar