torsdag, juni 30, 2011

Oj vad bra med fläskiga trummor

* Två skivor fullkornsbröd (en med dillkaviar och en med rökt medvurst)
* Bollnäsfil blandad med vaniljyoughurt (för att få till den där Bollnäsfil med vaniljsmak som jag aldrig sett), flingor (special k) och anjou päron.
* Två koppar kaffe

Japp, där satt frukosten som en fläskläpp.

Gårdagens bangolfgolf är det inte så mycket att säga om. Slutställningen blev följande:

1. Ragge Raggmunk 45
2. Bloggmaster 51
3. Pungkula Persson 52

Nästa gång ska vi spela på riktiga banor, dvs på filt.

En långpromenad i morse och i lurarna rullade Fleet Foxe´s nya och Neil Young´s "Harvest". Jag häpnar varje gång över hur bra Harvest är.

Avslutningsvis blir det en liten video från Phil Collins avskedsturné. Låten som han framför är megahiten "in the air tonight". Höjdpunkten i klippet är när han i slutet stegar fram till trummorna för att avsluta som den trummis han är; Slåendes, sjungandes, svettandes. Bra låt, roligt initiativ.

2 kommentarer:

Rogga S sa...

Det ser ut som att han tar det för lugnt och kommer att missa trumintrot - men inte då, Phil vet hur en puka ska bemästras i tid.

Sköna golfbanor - och puttarna satt perfekt efter 2 bärs. "Häng med till filtbanorna" (mörk röst).

Rick sa...

Ja, det känns nästan som om det är en trickfilm. Hur hinner han få fram trummpinnarna så snabbt? Har han dom i fickan eller ligger dom på setet?

Efter att ha spelat "barnbanan", den med gräs emellan och en kolosal green så dyker ordet "pajaseri" upp i huvudet hela tiden. Har aldrig under min aktiva tid (inte senare heller) varit med om en sådan bana. VM i augusti kan aldrig spelas på de banorna. Det blir nog på eternitbanorna som låg nedanför.