torsdag, november 01, 2012

Grateful Dead - Country Joe And The Fish 2-3

 vs
Dags för den stora finaldagen. Temperaturen ligger på +8 och vädret verkar stabilt. Tunga moln i norr men annars klart. Alla förutsättningar finns för att denna sista finalmatch mellan Grateful Dead och Country Joe And The Fish ska bli en sån där klassiker som det pratas om i decennier.
Grateful Dead ställer upp med en sitt femte album (förstås eftersom vi betar av plattorna i kronologisk ordning) från 1970 - "Workingman´s Dead" och Country Joe And The Fish bidrar förstås också med sitt femte album - "CJ Fish", också den från 1970.

GD tar influenser från The Charlatans (60-tals bandet från Los Angeles) med en avslappnad cowboy look i stadsmiljö (ta en titt här). En helt nytt stil jämfört med tidigare album.

CJ flippar ut med att teckna sig själva i molnen övanför en vacker stadsbild. De är ovan molnen helt enkelt och troligtvis är det inte moln de svävar på utan tung sötdoftande rök.

Jag vet inte riktigt hur jag ska bedöma dagens bidrag...men en vinnare måste koras.
Vinnare i dagens batalj och under hela veckan blir Country Joe And The Fish. Grattis grabbar ni är värdiga vinnare. Ni slog i underläge hela tiden. Ni vände till er fördel och vann!!! Imponerande.

Ha en trevlig torsdagskväll nu när ni vet hur matchen slutade.

Inga kommentarer: