torsdag, december 11, 2008

Bio på badet

Bakom dagens lucka döljer sig två kända bloggprofiler som ger sin egen julhälsning.

Läste att Aspuddsbadet kommer att visa film i simhallen. Filmerna som kommer att visas är "Hajen" och "Piraya". Vilken underbar idé!

11 kommentarer:

Steffes syrra sa...

Ha,ha,ha *viker sig dubbel av skratt*

Näsan sa...

Bra insats Clas, detta kan vi vara stolta över! Piraya, herregud den såg jag som 16-åring på Centrumbiografen, tillsammans med en underårig Solax. Uppföljaren som marknadsfördes med den Svenska sloganen: "Nu kan dom leva på land och flyga!" kändes lite Monty Python.

Clas sa...

Ja, är inte den insatsen värd ett delat fredspris så vet jag inte vad vi ska behöva göra...

Näsan sa...

Filmtext: "På ytan verkar semesterstället Club Elysium som ett enda paradis. Men när dykningsinstruktören Anne utreder en av badgästernas makabra död, gör hon en ohygglig upptäckt. Strax utanför kusten har en ny, fasansfull art terror sluppit lös, ett pirayaliknande havsdjur med vingar som gör att de kan flyga."

Näsan sa...

Jag ser det som klart att både Fredspris, Bragdguld och Jerringpriset delas broderligt mellan oss!

Rick sa...

Visst är det Jerringpriset som röstas fram av Aftonbladets läsare? Kanske skulle vi göra samma med fredspriset här på bloggen? Nyss var det Pacino/De Niro varför inte en Näsan/Clas?!

Näsan sa...

Jag röstar på Clas! Även om jag gillar "Näsan" skarpt, så har jag börjat tröttna på att höra honom snacka skit i snart 45 år...

Clas sa...

Njae...jag känner att den tävlingen är avgjord innan den startat. Jag menar...99,92% av bloggens anhängare är ju Modoiter. Inte fan lägger de en röst på en Timråit...Men jag lägger min röst på Näsan. Jag har ju varken humor eller självdistans. Fy, en sån kan ju inte få pris.

Näsan sa...

Tack för min första röst! Den behövde jag efter "Näsans" sågning...

Rick sa...

Jag tycker vi avbryter omröstningen där vid ställningen 1-1 och att de båda vinnarna fattar varandras händer och stämmer upp i "We shall overcome".

clas sa...

We shall overcomb...