söndag, december 21, 2008

Lucka # 21


Dagens lucka # 21.

13 kommentarer:

Clas sa...

TRIAD...KOM TILLBAKA! ALLT ÄR FÖRLÅTET! Men det är ändå rätt kul att se Bono göra parodi på sig själv. och Dido är en rasande vacker kvinna.

Rick sa...

Jag kan bli less på alla "10, 20, 30, 40 Anniversary Edition´s" av alla tidigare utgivna plattor och filmer och kan även tycka att denna "20 år sedan vi gav ut denna låt vi gör det igen" variant är ganska slätstruken, men jag kan inte låta bli, på något fånigt sätt, att tycka att det är nåt speciellt då Paul McCartney är med och spelar bas. Vad jag saknar mest från originalet är Phil Collins stickade väst, Francis Rossi och Rick Parfitt´s fyllenyllen.

Clas sa...

Status Quo var min första "stora" konsertupplevelse. 1976 i Scandinavium. Innan dess hade jag sett Hep Stars i Falköpings Folkets Park ochh Lasse Lönndahl på Segelflygets dag på Ålleberg.

Näsan sa...

"Well tonight thank God it´s them instead of You!" Tänkte att nån tagit över den legendariska raden från Bono. Tack och lov att det inte var så. Parodi på sig själv, oj vad Ditt hjärta är kall och mörkt i juletid Clas...

clas sa...

ja men titta själv. han är ju mer teatralt patetisk än janne bark. sen att han är en gudabenådad sångare är en annan sak. ja, bono alltså.

Näsan sa...

Att hacka på Bono, Foppa och Zlatan är en hobby som i min bibel är förbjuden! Sen kan jag hålla med om att Bono alltid varit och är teatralisk. Janne Bark är ju ett sagoväsen och kan inte jämföras med levande storstjärnor. Julkramar från jobbet! Rick hinner Du blogga nu när Du är ledig...?

Rick sa...

Blogga på fritiden? Jag säger som en känd filosof: "I den mån det går". Hacka på Bono, Foppa och Z... vem?

clas sa...

hobby? fan, det är ett heltidsjobb.

Näsan sa...

Ni hackspettar (Rick / Clas) gör ju inte annat... Alberts lägenhet på Zinken, vilka tider!

clas sa...

vissa människor har väl helt enkelt gjort sig förtjänta av det.

Näsan sa...

Tydligen är det så. Joe Strummer jag dricker en folköl ikväll och lyssnar på "White man..." till Ditt minne!

Rogga S sa...

"Have a drink on me,
But go easy...step lightly...stay free"

Rick sa...

Apropå blogga på fritiden/jobbet, så har jag märkt ett mönster när det gäller dig Näsan...