måndag, augusti 17, 2009

Kommentatorfighten & Midnattsloppet 2010

Som jag skrev tidigare vinner svt mot Fyran när det gäller klass på friidrottssändningarna men fyran vinner klart när det gäller kläder, där har svt slarvat och helt enkelt glömt bort att tänka på kläderna. Fyran kör med vit skjorta och svart smal slips. Klassiskt, stilfullt. Vem av dom är Mr Pink och vem är Mr Brown? Enligt Rogga S så skulle A Lennart Juhlin haft en annan modell på skjorta vid gårdagens sändning än de andra. Lennart´s skjorta skall ha haft en ficka vilket de andra saknade. Det jag tydligt såg var att Lennart´s skjorta satt betydligt ledigare än på kommentatorn som satt bredvid (viken jag inte kommer ihåg namnet på). Fortsättning följer.

Midnattsloppet har gått obemärkt förbi på bloggen. Loppet gick i lördags och eftersom ingen av bloggarna sprang så har det varit väldigt tyst. Vi vrider tillbaka klockan ett år och tittar på några gamla kommentarer:

Näsan: "Nästa år blir det en efterlängtad comeback. Nej inte Peter Forsberg... Utan jag ska äntligen betvinga Söder. Räkna med tufft motstånd i ML 2009!"

Mats B: "Starkt jobbat i Midnattsloppet. Nytt pers av Roger och under 50 för Rick (Dexy Midnight Runner)! Räkna med mig i loppet nästa år."

11 kommentarer:

Clas sa...

Det är snart en månad sedan den avhandlades på bloggen men det är först nu jag hunnit lyssna på "Under the covers vol.2" med Matthew Sweet & Susanna Hoffs.Fruktansvärt dålig platta måste jag säga. Irriterande dålig!
På tal om covers och sånt som avhandlats på bloggen...The Only Ones fantastiska "Another girl, another planet"...Olle Ljungström...hade helt glömt att den kombinationen fanns utgiven på platta. Glömt förresten...jag måste ha förträngt det, för maken till musikaliskt mord har jag nog aldrig hört.

Rick sa...

På vilken platta gör Olle "Another girl..."? Låter spännande.

Clas sa...

Jag har den på en samlingsplatta som Rockparty/Hultsfred gav ut 1992.

Rick sa...

Skicka!!!

clas sa...

Hela plattan?

Rick sa...

Nä, det behövs inte. maila över en mp3 på bara den låten, det räcker.

Mats B sa...

Alla dessa brytna löften... Jag ska sluta förhandssnacka om lopp. Men nog skulle du och Rogga också springa... Näslund har förresten uppgraderat sitt löfte till Stockholm Marathon 2010.

Jag håller med. Sweet/Hoffs-plattan är en besvikelse. "All the young dudes", "You´re so vain", "Maggie May" m fl i versioner väldigt nära orginalen. Boring. Bonus-plattan har jag dock fortfarande inte hört.

Rick sa...

Vet ej om vi lovade att springa i år (det finns nog någon komentar att hita för den som är sugen att leta).

Låtvalen var bättre på Vol. 1 med Sweet/Hoffs.

Näsan sa...

Låten för dagen är Peter Lemarc, och "En Mans Tomma Löften"

Rick sa...

Gäller det också för maran 2010?

Näsan sa...

Nej i juni nästa år är det Pink Floyd och "Run Like Hell" som gäller...