torsdag, januari 20, 2011

Hygien med Mauro och Plura

Detta alternativa omslag till högaktuella The Jayhawk´s Tomorrow The Green Grass är mycket snyggt och jag undrar varför det inte användes. Har lyssnat på plattan ett par gånger nu och jag blir lika glad varje gång.

1991 var första gången jag stötte på dessa herrar med efternamnet Spanic. De liknades (utseendemässigt) med Morrisey och musikaliskt påminner de en hel del om Byrds och ovannämnda The Jayhawks.
Far och son. Har det funnits andra lyckade far och son band? Kommer inte på några.

Mauro och Pluras kök gav inga större nyheter; Plura gick runt barmagad och Mauro härmade Persbrandt. Men jag klagar inte utan tycker att programmet har en hög mysfaktor. Skrattade gott då Mauro beskrev ett stycke ur Pluras kokbok: "Koka tills det är färdigt".

Scenen där Plura vrider ur en citron i handen kändes lite ofräsch då citronsaften rann genom plåstert på tummen... Fräscht och rent är inte det viktigaste i programmet.
-Ska jag tvätta händerna, undrade Lena Philipsson
-Gör som du vill, svarade Plura

4 kommentarer:

Rick sa...

"-Du var ju bra på Mauros och Pluras kök i början men nu är du ju tragisk".

Mats B sa...

Snyggt omslag! Jayhawks spelar på Way Out West i sommar. Jag vet ju att du älskar Götet, så jag räknar med dig i publiken med en goa gubbar t-shirt på dig.

Rick sa...

Inte helt omöjligt Mats. Hörde att din bror var rädd om sin rygg och var tveksam till ett besök. Du ska dit eller?

Mats B sa...

Hur kan Mats N vara rädd om sin rygg? Vem är det som har ryggproblem egentligen? Om startlistan blir tillräckligt bra på WOW, är jag definitivt intresserad av rockfestival (utan tältning). Och det har börjat lovande.