söndag, januari 23, 2011

Upp till bevis

Vilken handbollsmatch och vilken insats av det svenska landslaget mot Serbien igår! Nu är det verkligen upp till bevis mot Kroatien idag. Seger och svenskarna är klara för semifinalspel. Nu är det upp till bevis. Behöver jag nämna att Bengan boys vann såna här matcher i parti och minut?

Oj vad skönt med 2-5 seger mot Timrå!

Robert De Niro kväll igår på tv, Deerhunter och Taxidriver visades. Alltid lika trevligt att stöta på Robert när man zappar runt.

Jag har sagt det förrut, men jag säger det igen: The Jayhawks. Bonuslåten "Up above my head" på "Hollywood Town Hall" är en underbar countrygospel där Louris & Olson´s stämsång ger en rysning i ryggraden.

Var på bolaget igår med DN´s vin tips i handen. Träffade en som var ute i samma ärende med en likadan lista i högsta hugg. Flertalet av vinerna som de tipsade om var slut.

7 kommentarer:

Mats B sa...

"Hollywood Town Hall" - möcke möcke bra platta. Och jag älskar omslaget, vill ha en vinylplatta. Att ta foton utomhus med en innesoffa som bärs ut, funkar ofta bra.

Mats B sa...

Liam utan Noel. Lokkos liknelse med "Min bror och jag" är på pricken.
http://www.youtube.com/watch?v=pcOJu0g8dbw

Rick sa...

Håller med, en innesoffa som bärs ut är underskattat. Kolla in bilden i inlägget "David Crosy´s mustasch" från Februari 2008: http://fuzzacidflowers.blogspot.com/2008/02/david-crosbys-mustasch.html.

Rogga S sa...

Handbollslandslaget - vilken match mot Kroatien!

Om det är något gott vin som ska handlas - ring mig!

Dokumentären om "Imagine" igår Fint när Lennon & Spector (!!) skulle lägga på ljusa stämmor på "How do you sleep"!

Zacke sa...

Om det är någon Jackson Browne skiva som ska köpas - ring mig!

Clas sa...

...och någon Mats Ronander platta - ring mig!

Rick sa...

Vilken Malla-platta rekomenderar du?