tisdag, januari 25, 2011

Vi är fyra som står här och tittar

Vill ni sätta en slant på oddset så kan ni lägga det på resultatet 28-25 med Sveriges resultat först.

Vissa plattor blir man sugen att lyssna på vid bara åsynen av omslaget. The Holy Modal Rounders gjorde ett sådant omslag 1971.

Foppa till Colorado, Östersund eller Modo? Han vet nog inte ens själv men foten ska vara bättre än för två år sedan. Jag lägger min slant på Modo där han får avsluta sin karriär i lugn och ro med ett sm-guld.

6 kommentarer:

Rogga S sa...

Lyssna på Motvinds "Lära för livet" från TV-serien.
Men va bra - superbra!

http://www.youtube.com/watch?v=QhUPKZQ4cns

Rick sa...

Hur kom du på att leta upp Motvind?

Rogga S sa...

Spotify - och det ena ledde till det andra.

Näsan sa...

"och det ena ledde till det andra"... Då skulle man ju börjat med Crack vid det här laget Rogga!
"Lära för livet" är grymt bra, minns att jag tyckte serien var bra. Precis som TV klassikern: "På fredag måste jag våga" hette den så?

Rick sa...

Det jag minns från "Lära för livet" var att en kille skulle göra en redovisning om det ämne han studerat under en tid: snus. Det han gjorde när han stod inför klassen var att visa hur man lägger in en snus. Läraren försökte få lite mer substans på redovisningen så hon frågade hur länge snus funnits och var det kom ifrån och det hade han ju förstås ingen aning om.

Näsan sa...

Skön redovisning om snus. Minns att hårdingarna på högstadiet (Reino och Harri) i min klass alltid vred ur säkringarna i källarens pingis / uppehållsrum, varvid allt blev becksvart. Till slut fick vår klassföreståndare nog, och boysen fick redovisa en säkrings beståndsdelar och funktion, med OH och allt. Både Reino och Harri hatade skola, pluggning, och redovisning inför klassen var värre än spöstraff. Dom vred aldrig ur en säkring mer. Tror jag och en kille till fick spö efter redovisning för att vi skrattade åt Harris stammande stämma när han läste upp säkringens funktion (lite nördarnas revansch att sitta i klassrummet och skratta).