onsdag, november 26, 2008

Lögn

En liten lögn smög sig med i förra inlägget: 1983 var inte sista gången jag såg Eldkvarn, 2007 såg jag dem på Skulefestivalen. En helt OK konsert i Sveriges vackraste konsertmiljö.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad sägs om ...
Ahlgrens granar - snart i var mans hem?
Personligen tycker jag att Ahlgren ska hålla sig till bilar.
Men det kanske finns saker som är värre än att stoppa en bilsmakande gran i munnen.

Näsan sa...

Det var då Martin var stor nog att bli bjuden på Whiskey av Lill-Iggy Näslund. Men liten nog att tacka nej då Pappa Stefan vakade från kullen ovanför scenen. Starkt Martin, ta det från en som vet. Man hinner dricka nog efter fyllda 18 år! "Gick in i baren. Drack sexor gånger fem ...I kväll är jag inget bra för mig själv"

Clas sa...

Låt alkoholen vara Martin. Ta det från en som vet.

Näsan sa...

Nja Martin jag skulle nog vilja att Du blev en svensk löparstjärna som nytttjar div droger. En modern P Sjöberg fast med bättre musiksmak. Då kanske TV 4 får spela "Songs from the Wood" i vinjetten till ditt Världsrekordlopp...

Clas sa...

Lyssna inte på Näsan, Martin. Han vet inte ens hur man bojkottar en blogg. Där ser du vad droger kan ställa till med...

Näsan sa...

Bojkott? Jag måste varit hög eller full... Jag minns inget sådant påhitt. Martin följande replikskifte utspelades mellan mig och min bonusmorfar (som är nykterist): Peter (bakis som fan) "-Du har det bra Allan som aldrig mått dagen efter dåligt!" Allan svarar: "-Ja, men jag har aldrig haft roligt!" I rest my case!

Rick sa...

Näsan och Clas är som de två gubbarna i mupparna.

Näsan sa...

Vi är mer som de coola killarna i "Snobbar som jobbar", där Clas såklart är den lite snobbigare aristokraten (Brett Sinclair). Vilken titel på en TV serie föresten, översättarna på den tiden höll inte hög klass. Nu går Mazdan de tio milen norrut. Plura here we come!

Clas sa...

HAHAHAHA!!!! Clas...snobbig aristokrat...HAHAHAHAHA!!!! Ja jävlar, Näsan. Du HAR ju humor trots allt!

Vad beträffar drogdebatten ger jag min sista replik genom att säga att jag dagligen saknar min far som för x antal år sedan tog livet av sig efter år av alkoholproblem.