måndag, mars 02, 2009

Drei Troccaderos

Slötittade på Beck filmen på fyran igår och det slog mig att fantasin runt vad grannen (vad han nu heter) ska hitta på är ibland intressantare än själva handlingen i filmen. En gång satt han utelåst i trapphuset i ett par platåskor bredvid en saccosäck. Igår satt han och sjöng " O Danny boy" med en storvuxen tysk polis och Beck och föreslog att de skulle bilda en kör som skulle uppträda under namnet "Drei Troccaderos". Lysande är bara förnamnet.

3 kommentarer:

Näsan sa...

Jag älskade Minicirkusen från dag ett! Det kan ingen ta ifrån mig. "Stänkarmannen" känns ibland lite konstruerad, men oftast så är det hans scener som är roligast. Var i Köpenhamn i helgen med frun. Då jag tog ut pengar på Arlanda igår, och fick se kontoutdraget så blev det en Karsten. Fy fan...! Sträckläste också "Män som hatar kvinnor", började på Kastrup la ifrån mig boken 01.30 imorse. Jävligt bra!

Rick sa...

Vem vet, kanske minicirkusen dyker upp igen. Man får följa dom 10 år efter. Hur gick det för Surclownen? Vad hände egentligen den där fredagkvällen på Debaser. Som en modern modstrilogi. Surclownen är Stoffe.

Hammarbys gamle målvakt, Lasse Eriksson har själv klippt ihop ett videoband med bara "stänkarn".

En annan trilogi som är bra är milleniumtrilogin. Filmen ska jag se om nån vecka på kvartersbion reflexen.

Mats B sa...

Lasse Eriksson stod bakom mig i Vivo-kön igår. Jag var just på väg att morsa, när jag insåg att det inte var någon dagispappa utan en gammal landslagsmålvakt.