tisdag, januari 12, 2010

Dryg

Såg Mästarnas Mästare på svt 1 alldeles nyss och Patrik Sjöberg var bland det drygaste jag sett. Nä, hoppas att kalenderbitaren Stefan Holm vinner. Eller Tomas Brolin.

12 kommentarer:

Clas sa...

Vad begär du av en gammal pundare?

Rogga S sa...

Sjöberg var dock rolig i reportaget om han och Holm i Filter.
Holm tjatar mycket om att han statistiskt var bättre än Sjöberg på olika sätt, t ex att han var den som hoppat högst i relation till sin längd. Då säger Sjöberg:"Tyvärr finns ingen sån gren. Då får han börja hoppa på cirkus eller nåt"

Jag tror att helyllekillen Tomas Gustafson tar hem segern.

Näsan sa...

"-Känn ingen press Stefan" säger Sjöberg med ett flin inför Holms sista kulstöt. Varvid Holm svarar "-Känn ingen sorg för mig Göteborg". Världsklass. Jag håller på Sjöberg (vs Holm) bara därför att han inte är svensk helylle. Brolin blir rolig att följa framöver, hans taktikspringande var snyggt. Bäst när Knape säger till Brolin att hon tyckte det var oväntat bra kulstött från Brollan, samtidigt som blicken gled över hans (feta) kropp...

Rick sa...

Det var någon av tjejerna som sa nånting om att hon inte förstått hur stor Brolin var, som idrottsman tillade hon snabbt.

Holm vs. ZzZzjöberg så går alla mina poäng till Holm.

Clas sa...

Är på intet sätt förvånad över att Näsan går igång på Sjöberg.

Kenny sa...

visst kan du skicka över filmen med alla fire-burnouts du och ola gjorde med skodan och mercedesen?!

Rogga S sa...

Hellre Sjöbba än Holm.

clas sa...

Annars verkar ju han Foppa vara en stabil och pigg kille...

Näsan sa...

Foppa, Zzzzlatan och Sjöbba. Tre riktiga Kungar i respektive idrottsgren! Kungen av gnäll däremot, han har samma namn som en känd Klättermus...

Rick sa...

Zjöberg ska ha all ära för att ha tagit OS silver 1984 och 1992 och OS brons 1988 + att ha medverkat halvfull och i jeans på en prisutdelning.

Han tog dock aldrig något guld som Holm gjorde 2004.

Holm har också två titlar i "På spåret", vilket jag betvivlar starkt att ZzZzjöberg skulle kunna matcha.

Clas sa...

Sjöberg satte världsrekord vilket Holm aldrig gjorde.

Ska man ha ära för att ha medverkat halvfull på en prisutdelning? Call me old fashioned men det finns väl nått som heter respekt, hyfs och vanligt jävla folkvett!?!?

Rick sa...

Zjöbba hoppade dock aldrig så kanonpackad som den ryska höjdhopparen Ivan Ukhov: http://www.youtube.com/watch?v=U6CxwUSDh2k
och det ska han ha all heder för...