måndag, oktober 25, 2010

Fyra i rad

Måndag morgon och det behövs lite som livar opp. Bloggen fixar biffen.
Det var en gång en Bonde plogade sin åker. Plötsligt kom en liten tomte och sa: "Snälla, fortsätt inte ploga, da förstör du mitt hem! Du ska istället fa tre önskningar uppfyllda, men din granne ska alltid få det dubbla av det du önskar." Bonden tänkte ett tag men bestämde sig sedan för att önska. Först önskade han sig en ölburk som aldrig tömdes, sedan en vacker fruga och till sist, efter att ha tänkt efter ett tag, att skratta sig halvt ihjäl.

Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn. Kvinnan visas in på ett förlossningsrum och ombeds ta plats i sjukhussängen. Läkaren kommer in för en första kontroll av läget och frågar henne;
- Har slemproppen gått?
- Ja, men han skulle bara parkera bilen...
 
Piloten hade inga problem med att komma in. Prästen blev otroligt förvånad och förtretad då han stoppades vid porten.

- Men vad nu då? Vad menas med detta? frågade han Sankte Pär. Varför kommer inte jag som är präst in i himlen, då piloten gjorde det?
- Jo, förstår du, svarade Sankte Pär. När du predikade sov hela församlingen, men när han flög satt alla passagerare och bad!
 
Vad heter han som kom sist i vasaloppet??

Inge Glid

1 kommentar:

Clas sa...

Den om prästen och piloten är roligast. Jag har dock hört en annan version som är ännu roligare, den handlar om Malla och Zacke.