torsdag, februari 17, 2011

Bäst före datum

Det började redan när jag stod och borstade tänderna i morse och fortsatte sedan när jag gjorde iordning frukosten. öJust innan jag skulle börja äta så kom jag på vad det var jag hade i huvudet. Det var gitarrslingan till House Of Love´s "Shine on" som plötsligt hade gjort ett intrång. Det fick bli just den låten under starten på frukosten.
Kom sedan på bandet The Mighty Lemon Drops och fann ganska snart att de inte hade åldrats lika väl som House Of Love.Den engelska musikscenen på 80-och 90-talet har en tendens att låta mycket tidsbegränsad. Det är sådana upptäckter som gör det spännade att leva.

3 kommentarer:

Rogga S sa...

"I don´t know why I love you" är också en bra poplåt, men deras bästa stund på jorden är "Christine" från debuten. Härligt malande gitarrer och en finurlig melodi.

http://www.youtube.com/watch?v=OXOgRvj76zI&feature=related

Näsan sa...

Underbar hyllning på hockeyligan.se
http://tv.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=480574291969

Rick sa...

Målet där Foppa väggar med Macke 0:20 in i klippet var kanske det snyggaste målet de gjorde förra året. Det var väl i förlängningen också om jag minns rätt.

Ja, det var en bra hyllning till kungen.

Bloggen passade ju också på att hylla konungen i och med pratbubbletävlingen. Trodde att du Näsan skulle komma med ett bidrag eller två...