onsdag, februari 09, 2011

Bollnäsfil - inte bara god

Ett stort och mycket irriterande moment är när man ska fälla in flikarna på Bollnäsfilen. Det rinner alltid ur en del eftersom man har hällt genom samma flikar nyligen. Det spelar ingen större roll hur länge man väntar innan man förslutar förpackningen för det kommer alltid med en klick fil. Nej, bättre vore om Bollnäsfilen hade samma hällningsfunktion som vanlig mjölk (och vanlig fil för den delen också).
Det var min granne som tipsade om Bollnäsfil. Funderar på att gå till honom och klaga.

6 kommentarer:

Clas sa...

Suck, nu är det någon som har använt mitt alias men under annat namn igen. Därför blir det här mitt sista inlägg på bloggen. Ha det så bra Rick, Näsan, Steffes syrra och alla andra.

Zacke sa...

Ha de' Classe! Du, jag och Jackson B lär höras och störas i andra sammanhang i stället.

Zacke sa...

...hm, ja det var ju inte jag som skrev den föregående kommentaren. Kan ni sluta att skriva i någon annans namn, tack? Jag surfade in på den här sidan för att jag är intresserad av musik och helt plötsligt är det någon som kapar ens namn och publicerar insändare till höger och vänster. Lågt är bara förnamnet, sa Bull. Därmed ber jag att få tacka för mig. Ha det så bra Rick, Clas, Rogga S och alla andra. Adios.

Den riktige Clas sa...

Nu börjar jag bli riktigt less. Kan inte du som låtsas vara jag sluta med detta nu? Det kommer inte att bli några kvar på bloggen om du fortsätter såhär. Zacke har lämnat oss och jag funderar på att göra detsamma. Lågt sa Zacke, lägre säger jag.

Clas (på riktigt) sa...

Trist! Jag surfade också in på denna blogg pga mitt musikintresse i allmänhet och mitt stora intresse för Jackson Browne och Mats Ronander i synnerhet. Nu är det inte så mycket musik utan mer namnförfalskning. Skärpning.

Öjje sa...

Jag bojkottar också.