onsdag, juli 09, 2008

Burken, Skurt och The Mummies

Det var härligt att se de gamla rockrävarna på Sollidsscenen igår. Burken rev mycket riktigt av "Hey baberiba". Att Little Gerhard skulle sjunga "Den sista mohikanen" var inte heller någon högoddsare. Rock-Ragge var kvällens kung! Både han och Burken såg likadan ut som de gjorde under 70-talets början!

Det slog mig att Burken påminner en hel del om Skurt!

Ett av de mest klassiska andravågs garagebanden är The Mummies. Utklädda till mumier spelar de live. Kolla in dem här. Det jag mest tänker på är hur jobbigt det måste vara varje gång de ska spela eller fotograferas...

Fick ett sms från Näsan i morse: I skuggan på balkongen, med utsikt över Svarta havet. En kall öl i handen och "Blues från Sverige" har aldrig låtit bättre...

Vad är Svarta havet mot ett regnigt 12 gradigt Norrland?

3 kommentarer:

Kinky sa...

Det hade varit fan så mycket roligare om Ingamay Hörnberg hade trätt upp Burken på näven och med bebisröst snackat handikappanpassning och brassenazzar med Drottning Silvia.

Basse sa...

Nähädu Kinky, där har du fel! Varför snacka om nazister med Silvia?

Kinky sa...

Fel??!! Hur då fel??!! Att stava aldrig med två ll är fel! Att slå sina barn är fel (dessutom olagligt)! Men att äta ketchup och vaniljglass är inte fel! Att snacka nazism med drottningen är inte fel! Get the point?