tisdag, februari 16, 2010

Bryan´s yngre bror

Dagens hjälte är Björn Ferry och sveriges andra guld är ett faktum! När Christer Ulfbåge sa att "det inte var någon fara på taket", ja då kändes det tryggt.

10 kommentarer:

Clas sa...

Ännu mera skidsport...jaha.

Rick sa...

Ingen fara på taket.

Mats B sa...

Björn Ferry, vilken kung! Jag måste ge skidskytte ett sent erkännande som tv-sport. Ruskigt kul att se.

Näsan sa...

Snacka om att Ulfbåge som TV Sporten dumpade för ett antal år sedan i den obskyra och icke folkkära sporten skidskytte, fått en comeback av stora mått. Nu dominerar han en av OS viktigaste sändningar. Måste säga att Ricks liknelse med Marathon för inkotinenta (M Python sketch) är en otroligt bra liknelse av ett skidskyttelopp. Annars var arrangörernas tidiga eller sena släpp av de tävlande stor komik. När Ulfbåge seriöst säger: "-Kom ihåg därhemma att ni ska plussa på 33 sek på kanadensarens tid" så känns det mer som Mitt-i-natta-cup i Prästmon än Olympiska Spel.

Mats B sa...

Underbart att arrangörerna lovade att startstrulet aldrig skulle uppstå igen, och sen händer det igen 2 timmar senare i herrarnas jaktstart.

Mitt-i-natta-cupen, där peakade min innebandykarriär.

Har bara sett glimtar, men Kanada och Ryssland ser ruskigt starka ut i hockeyn. Och de svenska kedjeformationerna ser riktigt bra ut, nog för att jag hade önskat Forsberg - Zetterberg - Franzén.

För övrigt behöver jag en platta som skakar om mig och gör mig glad. Det var länge sedan nu.

Det enda jag gillar med vintern just nu är vinter-OS.

Rick sa...

Skaffa dig ett par långfärdsskridskor. Då blir vintern mycket trevligare.

Platta som skakar om... Jag gick igång på Band Of Horses sent om sider för nån vecka sen. Lyssnar också hett på The Original Harmony Ridge Creekdippers just nu.

Mats B sa...

Om jag åker långfärdsskridskor med Band Of Horses och OHRC i hörlurarna, kommer jag att älska vintern alltså.

Är bara grinig för att jag förra veckan hade magsjuka följt av en dunderförkylning, för att följa upp den här veckan med magsjuka mixad med dunderförkylning. Känner mig lika skör som Foppas revben.

Rick sa...

Skridsko och band of horses, vilken härlig kombination!

Har du spelat din match i Foppa Tofflan?

Mats B sa...

Jag vågar inte. Mitt 3G-modem hemma är så långsamt att jag inte hinner igenom frågorna. Men okej, jag kör och ser möjligheterna istället.

Näsan sa...

OS har knappt börjat innan första MODOspelaren skadar sig. Fy f.. vad oskönt med Skröder... Borta resten av säsongen.