söndag, februari 07, 2010

Konsten att röja ett garage

Den musikaliska delen av dagen kommer att tillägnas The Mooney Suzuki. Ett band som bildades 1996 i New York och har till dags dato släppt 4 stycken fullängds album, där "Electric Sweat" från 2002 är höjdpunkten. Skramlig garage är mottot.

Rulla kulor mellan 2-4 kg påverkade min rygg negativt.

9 kommentarer:

Näsan sa...

Rick jag säger som en krönikör en gång sa till Clash: "-Gå tillbaka till garaget ni kom ifrån". Din jäv... garagerockare. Obskyra Amerikanska band kan Du sitta och hylla men inte ta till dig svensk rockpoesi ala Plura... Du är dagens besvikelse tillsammans med MODO!

Rogga S sa...

Bra jobbat Kalle Kula - rulla in en kula och låt den rulla.

Ikväll Midlake på ett utsålt Debaser - oj så trevligt det kan bli. Nya plattan är kalas.

Mats B sa...

Oj, vilken tung helg! Först kom en förlust mot Rogga i Foppa Toffeln under fredagskvällen. Sen kom lördagen, var på Hovet och fick se Modo vika ner sig mot DIF. Nu fattas bara att Midlake ställer in i kväll.

Rick sa...

Ja, det måste svida lite extra när man har 5 rätt och förlorar! Div 2 är verkligen dödens grupp, vem som helst kan gå upp till ettan. Själv åkte jag på en tung förlust mot Hedström...

Att vara Modo-supporter är att sväva mellan hopp och förtvivlan. Hela tiden.

Mats N sa...

Det enda som kan rädda den här helgen, sportmässigt, är att Saints slår Colts i natt! Dessvärre tror jag Peyton Manning's gäng är för bra...men, men hoppas Drew Brees överträffar sig själv.

Rick sa...

Que...?

clas sa...

Det slog mig att Allsvenskan börjar om några veckor och Hammarby kommer inte att vara med...vilken jävla tråkig vår det kommer bli.

Näsan sa...

Håller med om Bajen Clas, dessutom verkar slutspel stanna vid en dröm för MODO, fy f.... Grattis till Saints Superbowlseger Näsmark!

Rick sa...

Är du rädd för Clas Näsan?