söndag, februari 28, 2010

Vad sades i Twickenhamstudion egentligen?

Fick hem nyremastrade "Let It Be" i veckan och kollade igenom minidokumentären (om man nu kan kalla en 5 minuters ytlig filmsnutt för dokumentär...) och blev otroligt sugen att se den riktiga "Let It Be" filmen. När kommer den ut igen? Har inte hittat den någonstans men ryktena säger att den ska komma snart... I väntan på filmen får jag återgå till boken "Get back, The Beatles Let it be disaster", boken där allt står om vad som sades i både Twickenham och Abbey Road studion, vilka låtar dom spelade och vilka kläder de hade på sig mellan perioden torsdagen den 2:a januari till fredagen den 31:a januari 1969.

7 kommentarer:

Clas sa...

Länge sedan jag såg den men jag minns den som en mycket olycklig och smärtsam film.

Rick sa...

Hela "Let it be" är ett stort försök att hålla sig ovanför vattenytan. Det fanns inga idéer förutom att de skulle spela in allt de gjorde i studion under en månad.

Yoko Ono gjorde sitt bästa för att påverka stämningen under denna månad...

Näsan sa...

"Farfars far kan ge svar på vem dom var, Beatles, Beatles". Forbes något snevridna tidsuppfattning i Melodifestivalen 1977. Det innebär att Beatles verkade och var populära någon gång kring 1880-1890-talet. Tanken svindlar; Vinterpalatset stormades till tonerna av "Back in the USSR", i skyttegravarna under första världskriget nynnade man på "Help" och Hitler hatade "Hey Jude" (förlåt ordvitsen).

Rick sa...

Rolig tanke...

Clas sa...

http://www.youtube.com/watch?v=BvPugOWeZiA

finstämd cover på titelspåret.

Rogga S sa...

Oj vilken fart & fläkt över hockeyfinalen.
Riktig Wikegård-proppar-hockey!
Men höjdpunkten hittills var förstås när de zoomade in Nille Young!

Clas sa...

Ja jävlar.....