onsdag, februari 24, 2010

Intressanta album och ett tungviktarmöte

Nu börjar det ramla in en hel del intressanta skivsläpp: Bloggfavoriten Tomas Andersson Wij "Spår" släpps idag och turnépremiären sker på Berns fredagen den 26 mars. Någon?
Rick Rubin avslutar American recordings sessionen med Johnny Cash med släppet "American VI: Ain´t no grave". Släpps också idag och om postgången fungerar som den ska i detta vinter u-land så dimper plattan ner i brevlådan under dagen.

I mars kommer det även nya album med Drive-By Trucker, Graham Parker och John Hiatt. Vilken vår det kan bli!

Dagens tungviktsmöte (och då menar jag inte kroppsligt förstås) i Foppa tofflan sker i div 2 mellan Rogga S och Mats B. Jag önskar lycka till.

18 kommentarer:

Clas sa...

Såg en trailer på Plura och Mauros kommande matprogram. Plura i köket med bar överkropp...ser ut att kunna bli ett riktigt fett program för att tala ungdomarnas språk. Kommer Näsan dyka upp som Gubben i grytan och flambera en kråka i konjak?

Rick sa...

Av hygienska skäl så tycker jag att man bör bära tröja på sig när man lagar mat, särskilt i tv. Av samma skäl tycker jag också att det är direkt opassande att Näsan skulle sitta i en gryta och flambera en kråka. Du hör väl själv hur illa det låter pojk?!

Clas sa...

På a håller jag med. På b tycker jag nog att det skulle kunna bli ett festligt inslag. Kan han inte ha dykardräkt och sydväst på sig? Ja Näsan alltså, inte kråkan.

Rick sa...

Inslaget skulle höjas ett antal snäpp i festlighet om det var kråkan som bar dykardräkten och sydväst istället.

Clas sa...

"Vilken vår det kan bli"...det tror jag på när jag ser det!

Clas sa...

Vem döljer sig bakom namnet birgitta62? Vem är Proggarn? AntonR? Är den sistnämnde min son? Vore kul att veta vilka jag "tävlar" mot i tofflan.

Näsan sa...

Nu har jag mött mitt Vitryssland. 2rätt och förlust mot Sören i tofflan, fiasko... Säger som skidåkarna: "-Kroppen svarade inte idag". Snart är man tillbaka i getingboet (Div 2).
Jag och ett gäng kråkor som dricker konjak och babblar om Pluras matlagning, The Clash, och rakade brudar. Det blir bra TV det. Annars sa Plura själv om sitt program, att producenten sagt att alla första inspelade åtta timmar kunnat sändas rakt av: "-Som en blandning mellan The Osbournes och Jamie Oliver". Låter som ett program man inte vill missa.

Rogga S sa...

Kom igen Näsaaaan - vad skulle du annars göra? Du är så välkommen tillbaka till gänget i 2:an (om jag inte åker ur förstås).

Mats B sa...

Tung förlust idag på tid mot Rogga. Stuck in division 2 for lifetime! Finns det division 3? Risken finns att jag mentalt gör en Helene Jonsson, typ "Det är inget roligt med Foppatoffeln", och rasar vidare neråt i divisionerna.

Nytt album med Drive-By Truckers! Härligt, härligt!

Mats B sa...

Jaaa! Inser nu att jag vann mot Rogga, blandade ihop resultatet med en tidigare match. Liket lever!

Clas sa...

Jodå...division 3 finns men där händer så mycket konstigt så där vill du inte vara.

Rick sa...

Vinna en match och tro att man förlorar, det är som George Costanza som trodde han hade cancer när provet var negativt...

Du behöver inte vara orolig Mats för du slåss ju om en plats i finrummet. Rogga bör däremot känna en viss oro när han nu sneglar ner mot Clas och company.

Clas sa...

Finrummet...Då tackar jag redaktör'n för att jag placerades nere i pannrummet. Och som sagt...vad är det för lirare jag har att göra med? Jag börjar ställa mig skeptisk till hela projektet.

Rick sa...

Stefan Sauk var också skeptisk, men det var ju för över 20 år sedan. Varför är du skeptisk?

Clas sa...

Vad är det för folk du hittat till division 3? Vem figurerar bakom namnen? I min förra match svarade jag rätt på första frågan men fick fel...

Rick sa...

Om du får rätt eller fel på frågorna har inget att göra med vilka som figurerar bakom namnen.

Jag har fått rätt när svarade fel en gång. Så kan det också gå.

Mats B sa...

Längdskidor känns som världens roligaste sport just nu. I alla fall när man sitter bekvämt i OS-soffan.

"Nu biter det bra för Johan Olsson!" citat Anders Blomkvist.

Fina upploppsbilder på Hellner till Pipettes underbara poplåt "Pull Shapes".

Foppatoffeln, det är som Elitserien och division 1 i hockeyn. Ramlar man ner en gång är det förtvivlat svårt att ta sig upp igen.

Rogga S sa...

Anders Blomkvist är suverän och förtjänar en stor bild på bloggen Rick!