fredag, augusti 27, 2010

Två röding filé

När vi nu har Övik på bloggen så måste ju bara den här reklamen läggas ut. Volleyboys sjätte medlem är naturligtvis med. Repliken: -"Två röding filé" påminner en hel del om -"En carbanara tack".

5 kommentarer:

Rogga S sa...

Man blir riktigt pizzasugen.

Sören sa...

OK, det här inlägget kanske inte har med Ö-viks musikliv att göra, men jag måste ändå få kommentera det här med Foppa Toffeln (fånigt namn på en fånig tävling tänker jag bittert).

Jag förstår inte hur det är möjligt att rasa så dramatiskt mellan divisionerna. Jag vill påstå att frågorna blir bara svårare och svårare ju längre ner i seriesystemet man kommer. Mindre möjligheter att gissa, svaren skall skrivas in och mycket obskyra ämnen. (Svensk visa/schlager från 60-70 talet, jag erkänner, jag har ingen koll på det). Jag inkasserade för första gången också ett nollresultat, noll (0) rätt! och det var en smickrande bedömning för jag borde haft minuspoäng, jag hade absolut ingen aning om svaret på någon enda fråga.

Jag bävar inför division fyra, vilka motståndare och vilka ämnen väntar där? Norsk death metal, en annan genre som jag inte är så bra på. (men jag är fan ändå bättre på det än på svenska meningslösa visor).

Jag känner en viss sårad stolthet och massor av bitterhet, det märks säkert, men jag kan åtminstone trösta mig själv med att jag ikväll öppnar liten inköpt box med Pink Floyd’s alla 14 plattor, så nu glömmer jag Foppa Toffeln för en stund.
/Sören

Rick sa...

Din teori är kanske svaret på varför jag ligger i ettan. Du får hoppas på att frågorna i fyran handlar uteslutande om Pink Floyd, där är det väl endast Rogga som kan slå dig.

Jag önskar dig all lycka till i fyran och avslutar med en textrad från Ulf Lundell´s "Underbara ting": "Från botten finns det bara en väg, det är upp!"

Näsan sa...

Sören det där låter inte bra, jag som hamnat i 2:an. Det bästa i filmen är ju inte med. Det finns en version som slutar med att Zuccarello Asen diskar och ser sur ut...

Rogga S sa...

Pink Floyd boxen - välkommen in i gemenskapen!