fredag, april 06, 2012

Styx - Rush 3-2

vs

Det ska påminnas om att denna tävling mellan Styx och Rush inte har det minsta med musiken att göra utan helt och hållet bara med vad som döljer sig på omslagen. Nu går vi vidare.

Det kunde ha blivit den optimala fighten dessa progrocksikoner emellan, denna femte och avgörande match. Nu blev det inte så. Styx avgjorde spektaklet redan igår men det kändes ovärdigt mot Rush att bryta finalkamperna redan efter fyra matcher så därför bara måste vi spela den femte.

Tittar man vad banden ställer upp med så finner man direkt att Styx inte spelar med första uppställningen. Här har man letat i juniorleden och skrapat ihop "Pieces Of Eight". Vad är detta egentligen? Skam går verkligen på torra land! Detta är under all kritik för vad som kan kallas ett omslag till ett album! Ní hånar ju motståndarna! Rush däremot bjuder till med den klassiska "naken man pekar mot en kostymklädd ståendes på en hjärna". Vi behöver inte gå vidare med någon djupare analys, vi nöjer oss helt enkelt med att säga att Rush vinner denna match och Styx vinner hela finalserien.

Grattis Styx!

Inga kommentarer: