torsdag, augusti 14, 2008

Jesus and mary chain & Stonefunkers


Såg ”Lost in translation” igår. Helt ok, småtrevlig film. Filmen avslutades med en låt av Jesus And Mary Chain och det slog mig att det var länge sen jag lyssnade på dem. Minns att jag lyssnade på ”Psychocandy” för ett antal år sedan och tyckte att den åldrats dåligt. Deras andra platta, ”Darklands” var bättre och hiten ”Happy when it rains” fanns med på många blandband.

Ikväll är det dags för Stonefunkers på popquiz. Från att hetat Modo Hockey och hamnat på 14:e, för att därefter byta namn till nuvarande Stonefunkers och komma 7:a, är det nu dags för pallplats. Jag återkommer imorgon med info om kvällen.

Genrepet inför midnattsloppet genomfördes igår. Nu väntar jag bara på "tips från coachen"...

14 kommentarer:

Anonym sa...

"April skies" fanns med på ännu fler blandband.

Mats B sa...

Jag vet som sagt inte om den där coachen är att lita på. Det sista jag såg var att han "köptes" över för en mp3-fil...

Lysande Gradvall-intervju med Blurs basist Alex James i DN igår. Särskilt avslutningen med hans satsning som ostfabrikör var fin.

- Folk i min ålder, som köpte Blurskivor förr, är inte intresserade av att köpa skivor längre. De vill köpa ost i stället.

- En annan fördel är att om du köper en skiva du gillar så har du kvar den. Men om du köper en ost du gillar så äter du upp den och måste köpa en till. Ostbranschen mår bättre.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=814995

Go Stonefunkers!

Rick sa...

Japp, han är över på rätt sida nu. Det där med att "äta till kvällsmat" är glömmt och förlåtet.

MatsN sa...

Go Funkers i kväll! Jag siktar på att vara på PSB senast halv sju-kvart i. Som sagt, Fun Boy Four bara inte vara arrangörer i kväll också. Då kan det bli tufft att nå pallplatsen.

Rick sa...

Välkommen in i bloggen matsn!

Chansen att det är just Fun Boy Four som är frågeställare ikväll är ganska stor tror jag. Pallplats siktar vi på ändå eller?

Näsan sa...

"Some candy talking" och "Sometimes Always" är mina favoriter. En tidig och en sen Jesus låt. Popquiz, ibland önskar man mer än någonsin att man bodde i Sholm. Njuter av "Kiew Mission" på mp3, och funderar på taktik till lördag. Steffe påminn Hr Solax om hans många år som otränad fotbollsspelare/innebandyspelare. Vanligtvis spyende så fort vi körde försäsong... På Söders höjder kan man inte leva på placeringsförmåga Solle! Lämna W.O så jag och mitt löparstall kan fira segern redan på fredagkväll.

Rick sa...

Måste försöka hitta Darklands-plattan. Dom gjorde väl nåt sen också som jag har glömt bort hur det lät.

Känns bra att vara en del av "Näsan´s löparstall"!

Näsan sa...

"Sometimes Always" är en skön cool duett! Det är Rick, Eva-Lena och jag själv som ingår i löpstallet. Behöver jag säga vem jag har minst tilltro på då det gäller långa distanser... Två saker: Vill ha SMS resultat från Quizen. Kan man följa Midnattsloppet (chipet) på nätet? Skulle vilja ha grafik där man ser Stef & Solle som prickar mot varandra. Vilken Lördagsunderhållning!!!

Näsan sa...

Abrahamian. Vilken kung! Inte sedan Skallberget borta i SM kval (IBK Haspel) har värre bortdömning förekommit! Helt rätt av Ara. Vem sa att svenskar är välartade och artiga. Kasta en sketen bronspeng på golvet, inför förvånade funktionärer... Mer sånt!

matsn sa...

Kommer i håg att Just Like Honey lät väldigt bra i slutet av LIT! Några andra favoriter förutom de tidigare nämnda: Some Candy Talking, Sidewalking, Here Comes Alice och Almost Gold.

Ev. står jag på Söders höjder o håller koll på löparduellen på lördag natt åt dig, Peter. Men kan inte lova något...

Anonym sa...

Jesus'...version av Leonard Cohen's "Tower of song" är också trevlig.

Näsan sa...

Deras version av "Surfin' USA" på "Barbed Wire Kisses" var också konstigt bra...

Rick sa...

"Summer time blues" med Flying Lizzards är också en konstigt bra låt!

Anonym sa...

En kastad medalj är också en medalj.