fredag, augusti 01, 2008

Ingen stress

Roligt att se Rogga tillbaka på bloggen! Nu väntar vi bara på att Näsan ska dyka upp och rapportera om sin utlandssemester för två månader sen.

En annan som vi gärna ser igen är förra årets stora succéman, Pontiak. Efter skivsläppet "Sommaren är här" 2007 har det varit tyst om honom. Jag hittade detta på youtube.


Läste att Ryssland har stängt av ett gäng friidrottare inför OS pga misstänkt manipulation av dopingprov. En av dessa är Soboleva, årets världsetta på 800 och 15oo meter. Detta innebär att OS säkraste guld är min favorit Pamela Jelimo på 800 meter. Kolla in henne här.

En kompis, med finskt påbrå, tror att Sanna Kallur är dopad.

Bloggen har nu haft över 10 000 besök från 49 länder! Undrar vad besökarna från Pakistan tycker om bloggen?Dagens låt får bli ELO´s "Sweet talkin´woman" som du kan se och lyssna på här.

3 kommentarer:

faster torborg sa...

Dagens låt -och video från mig. Lyssna på Carl Douglas och kolla in bowlinggrabben. Otroligt roligt http://www.youtube.com/watch?v=aemXgP-2xyg&feature=related

Rogga S sa...

Fantastiskt bra låt med hitmaskinen ELO. Den andra ELO-woman-låten, "Evil woman", är ännu bättre, framförallt p g a det otroligt svängiga pianot.

Steffes syrra sa...

Och inte verkar syrran vara saknad....
ELO - kanonbra!! Johanneshov 1978