fredag, mars 05, 2010

NollÅttor

Att ständigt behöva befinna sig mellan hopp och förtvivlan är påfrestande. Just nu är det dock mera hopp.

Ikväll nystartar På spåret med den andra semifinalen. Jag hoppas på Peter Apelgren och Helene Benno. Satt och funderade på vad Benno var känd för och fann att hon var programledare för Casablanca på 80-talet! Där ser man. Kolla in Peter Apelgren inför kvällens semi här.

Natten mot söndag sänds min favorit i genren svenska thrillers; "Mannen På Taket" med Carl-Gustaf Lindstedt som Martin Beck. Magnifikt.

6 kommentarer:

Näsan sa...

Rogga: Mannen på taket, i Manges lekrum: "-Det här är ett jobb för en man. -Inte för dig Bear!". Jävlar vilken match igår, efteråt var det Fans Corner i entréhallen (2st spelare intervjuas och signerar). Brukar samla ett femtiotal supportrar. Igår var det Macke och Foppa. Entréhallen var smockfull, och dom sitter nog och signar än... Plura & Mauros Kök, världens bästa matprogram! Rick: Började med tre snabba och rätta svar i morse i Tofflan, sen fick jag segerfrossa och föll ihop som Helena Jonsson.

Näsan sa...

Från MODO´s hemsida: "Markus och Peter gjorde succé i Fans Corner
Superstjärnorna och en gång i karriären världens bästa ishockeyspelare, Peter Forsberg och Markus Näslund, gjorde stor succé i Fans Corner efter 8-0 mot Linköping.
- Vi vet sedan alla år i NHL hur viktigt det är att möta fansen så det här gillar vi, sa Forsberg.
- Helt otroligt vilket intresse det är för hockeyn i Örnsköldsvik trots att MODO inte gått så bra två säsonger, menade Näslund.

Säg någonting om Mats Zuccarello Aasen, nu MODO Hockeys rekordhållare i poäng under en säsong genom tiderna, var en fråga till Markus Näslund.
- Jag är oerhört imponerad av Mats. Framförallt hur tufft han ger sig in i vilken situation som helst. Tyvärr för MODO Hockey har han en stor framtid over there.
Men skulle du nu sluta spela efter den här säsongen har du väl stort ansvar som styrelseledamot se till att "Zucca" stannar?
- Det kan ni lita på. Jag ska göra allt för att Zuccarello stannar åtminstone de två år han har kontrakt med MODO Hockey, sa Macke under stort jubel.

Peter Forsberg sökte hela tiden Zuccarello med pass när de väl var inne tillsammans.
- Kände att det var det bästa jag kunde göra, sa Peter. Själv var jag kass i dag, har aldrig gjort en sämre fyrapoängsmatch, men ger man "Zucca" pucken kan vad som helst hända.
Är du inte imponerad över att han så elegant kan spela med sin långa klubba?
- Ja, verkligen, inte minst med tanke på att jag själv kanske har den kortaste, skrattade Peter.

Tålmodigt skrev sedan Peter och Markus till dess kön i entrén i Fjällräven Center tog slut. Det hela tog c:a en timme och femton minuter.
- Nu har grabbarna gjort så gott dagsverke att jag tycker de borde få löneförhöjning, var en av många härliga kommentarer."

Näsan sa...

Peter Apelgren: "-I detta program ska vi reda ut om kvinnan är ond, eller bara jävligt elak". Världsklass! (Fotnot: Ej ett citat från På Spåret).

Rogga S sa...

Lekrummet på Norrvägen - såna tider!

Härligt Modo - nu är det bara att hoppas på en rejäl Luledipp!

Rick sa...

"Inte för dig Bear".Hörde story av Rogga. En klassiker!

clas sa...

men timrå klarade de inte av...