måndag, september 19, 2011

Idag...

...var jag i Uppsala17 kommentarer:

Mats N sa...

Gögga hatar Uppsala. "Kör fort som f-n i genom den här j-vla stan" (vilket var svårt på den tiden pga alla rödljus) sa han alltid med ett plågat ansiktsuttryck när man bilade till Stockholm från Ö-vik eller tvärtom. Strax utanför Uppsala släppte anspänningen igen och han blev åter samma glada gök som annars. Exakt vad Uppsala gjort JB står skrivet i stjärnorna eftersom han vägrar prata om det. Trots många återkommande spekulationer inom gänget så är det fortfarande ett av livets mysterium.

Rogga S sa...

Det här måste vi gå till botten med.

Rick sa...

Svaret kanske finns i någon av bilderna!?

Mats N sa...

Ja kanske det!? Väldigt fina stadsbilder. Vad är din åsikt om Uppsala, Rick? Du som åker dit titt som tätt och utforskar Gösta Knutssons författarskap.

Rick sa...

Jag förstod att Uppsalabilderna skulle falla dig i smaken Mats, du föll ju rejält för mina semesterbilder.

Jag har inget emot Uppsala men jag känner inte heller att jag har något med.

Rogga S sa...

Varför inte ta tåget upp någon helg och börja nysta i Göggas aversion mot staden. Lämpligt är att inleda med en öl på Katalin vid stationen. Kanske hittar vi något spår (he,he).

Rick sa...

Bra idé Rogga (Lill-Carla). Lika god idé som den att åka till Värdshuset Pilgrimen.

Näsan sa...

Jag Gögga, Wes och Chico träffas hemma hos Wiiken på lördag. Tacos, frågesport och MODO - LHC står på programmet. Ska ta upp Uppsala om jag får chans. Själv gjorde jag min arbetsintroduktion 2v på HM i Uppsala. Inte mina roligaste veckor i livet... Dessutom skrämdes jag halvt ihjäl på hotellrummet av Elm Street filmen...

Mats N sa...

Ja, reka gärna med JB på lördag Peter! Bra idé med Uppsalaresan. Kanske en kombination; först till Uppsala i Göggas fotspår, sedan vidare till Värdshuset Pilgrimen tillsammans med Studsmattan?

Rick sa...

Har snackat med Rogga och han kommer att kolla upp tågtider. Blir det övernattning eller hur har du tänkt dig upplägget Rogga Spies?

Rick sa...

Jag har kollat upp på jobbet och det är ett sällskap på 5-8 personer som är intresserad av vandringen "I Göggas fotspår". Ingen är däremot intresserad av att åka till Ekhärad och Värdshuset Pilgrimmen.

Kommer det att gå bussar från Ö-vik också Rogga? Umeå (med tanke på upphovsmannens härkomst)?
Vad har du för telefonnummer?

Rogag S sa...

Jag tänker mig följande upplägg:
1. Tåg lördag em, ca 15-snåret (vi köper med oss kaffe & macka från Centralen och fikar på tåget)
2. Start på Katalin med någon öl där vi samtidigt kollar av om någon av snubbarna där känner till något om JB
3.Fyrishovs äventyrsbad med tacobuffé
4. Besök i Domkyrkan och stadsvandring; "I Pelle fotspår"
5. Sista tåget hem vid midnatt där vi stämmer av hur vi går vidare utifrån vad vi fått veta om JB:s Uppsalakopplingar

Rick sa...

Är med på allt förutom punkt 4: stadsvandringen "I Pelle fotspår". Jag förmodar att du menar "I Pelles fotspår" och då är det väl Pelle Svanslös du syftar på? Jag har varit på den vandringen två gånger på en vecka och känner mig ganska mätt när det gäller Gösta Knutsson relaterade aktiviteter.

Jag sitter på Williams britsh pub under tiden. Kanske vi kan träffas där och utvärdera vandringen innan vi går till centralstationen för hemresa?

Vad säger du Rogga?

Rogga S sa...

Vad ska du göra på british pub - du gillar ju inte öl?

Rick sa...

Vem har sagt något om att dricka en öl? Klämma en bärs? Svinga en bägare? Ta en Bertil? Inte jag i alla fall. Jag tänkte ta en bit mat innan återfärden. Vad jag vet så har de inte öltvång på puben, det går nog att dricka ett glas vin till om så önskas.

Rogga S sa...

Ok,hur kunde jag koppla ihop pub med öl.
Angående mat se punkt 3 ovan.

Rick sa...

Vad passar bättre än en bit mat efter en tacobuffé som du brukar säga!

Hur många blir vi, är Mats N på?