söndag, april 03, 2011

Med dryga två timmar kvar...

...av omröstningen är ställningen enligt följande efter två stycken röstande:

5 poäng
Per Lundqvist
Ben Perrault

4 poäng
Hejaklacks-Janne
Tomas Kapusta

3 poäng
Erik Holmberg
Jim Stebe

2 poäng
Assar Lundgren
Ari Salo

1 poäng
Korvgubben
Per-Olof Uusitalo

8 kommentarer:

Näsan sa...

Min "Näsans bästa MODO" Lista:
1: Ulf "Nubben" Norberg. Spelaren som gjorde att jag körde med nr 11 i Innebandyn. Elitseriens tyngsta slagskott. När "Nubben" la av så tackade han ja till att spela en säsong i KB65, som Ulf trodde spelade i Div 1. Det visade sig att laget var i 2:an, och i en del matcher vägrade motståndarmålvakterna att stå, eller helt sonika lämnade målet när "Nubben" hade skottläge... Förståligt när en del målisar var 15år...
2: Peter Forsberg. Nr 21... Det räcker så!
3: Timo Blomkvist. Enda hårdingen MODO någonsin haft på lönelistan. Bäst var när laget träningsspelade mot Mora (Boorken i båset) och Timo gjorde en otroligt ful grej efter avblåsning. Mora laget ställde sig skrikande upp i båset, varvid Timo skrinnade några snabba skär mot nämda bås. Alla unga Morakillar satte sig snabbt ner.
4: En av Postbröderna Hedin (inte Sven). Han med grön ful jacka, stol monterad längst upp på ståplatsstången, och bärbar radio med sig. Gjorde en grej av att han visste vilka som gjort mål innnan "plinget" på Kempis. Värst var när man också fick helt onödig information typ" "-Tjeckiskan har tagit 1,88 i höjd i Bern". Att han också har alla MODO´s matchprogram sedan 1800-talet, gör också att han platsar på listan.
5: Magnus Wernblom. Galning, kämpe, målgörare. Hade årets upplaga haft 10% av hans offervilja hade vi inte spelat kvalserien alls...

Näsan sa...

Min fot i papperskorgen tog skruv. 8-1 mot Mora, nu blir det foten i alla papperskorgar jag kommer åt innan Örebromatchen!

Mikael sa...

...och Hedinarn du menar heter Erik.

Rick sa...

Ulf "Nubben" Norberg. Det gick rykten om att Nubben och Tommy Själin hade en grop i bardisken på Statt efter deras armbågar. Såg båda på Kornsjö en gång under den gyllene säsongen 1978-79. Båda var radiostyrda och alla flyttade snällt på sig när de kom.

Det var faktiskt på tiden att de vann. 8-1 är väl vad de flesta matcherna skulle ha slutat. Nu letar vi papperskorgar för fulla muggar inför nästa match.

Näsan sa...

Erik, det stämmer. Ja "Bjästa Maffian" som dom kallades, spottade inte direkt i glasen.
Kan inte Rick och Mats N göra en cover på MIA´s "Paper Planes" (med Straight to Hell takt). Den Svenska versionen skall heta "Papperskorgar"

Näsan sa...

Hur kunde du se dom under säsong på Kornsjö, var det ens öppet på vintern...:)

Rick sa...

Är det Clas som skrivit under signaturen Näsan?

Näsan sa...

Nej det var faktiskt jag som körde en "Clas". Sorry!