torsdag, april 21, 2011

Som i en film

Inatt drömde jag att jag var med i en "Ocean´s Eleven" liknande kupp. Hur det gick till slut minns jag inte men själva kuppen var väldigt listigt genomförd.

Ocean´s Eleven från 1960 fick den svenska titeln "Storslam i Las Vegas". Smaka bara på titeln. Låter som en bättre Manhattanbok. Vem översatte filmtitlar på den tiden? Kolla på gänget ovan. Vilket gäng!

Jaha, då var dom åter tillsammans igen; Macke och Foppa. Biträdande general manager. Jo jag tackar. Nu kommer det att bli ordning i leden, var så säker. Jag funderar på att köpa säsongskort och pendla till Ö-vik nästa säsong för nu börjar det lukta guld. Igen. 
Kolla på bilden och man ser helt klart vem som är biträdande och vem som inte är det.

Då var vi där igen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är oundvikligt: Vad oerhört skönt det är med påsklov!

6 kommentarer:

ankeborg sa...

Följer du aftonbladet läsarinlägg kring lärare så är vi alltid lediga.

Rick sa...

Jag har missat Aftonbladets lärarserie, jag har fullt upp med portfolio, målbeskrivningar, styrdokument och individuella utvecklingsplaner.

ankeborg sa...

Jaså gör man mer än bara har lektioner? Trodde man jobbade typ 14 timmar i veckan och sedan höstlov, sportlov, påsklov, jullov och sommarlov. Det blir ledigt 15 veckor per år. Drömyrket!!!!

Näsan sa...

Lägg ner Påsklovssnacket! Själv jobbar jag 26 timmar per dygn! Mvh Sursäljaren! PS snygg bild på GM och Assistant GM

Rick sa...

Jag googlade på bilder på "Macke och Foppa" och gissa vilken bild som var förslag # 9...

Rick sa...

Förslag nummer 11 ska det vara.