tisdag, juni 03, 2008

# 100

Fuzz, Acid & Flowers bloggen firar 100 inlägg!!!Vi firar det idag med ett sedvanligt godisregn och hattparad. Vi kommer att ha lunchkonsert med en kazoo orkester, fightclub, fiskdamm, lotterier där intäkterna kommer att gå till nedläggningshotade bibliotek med mera, med mera.


John Hiatt´s nya album "Same old man" kommer att gå varm idag.

12 kommentarer:

Clas sa...

GRATTIS!!!!!!!
Själv fixar jag kalas för Moa som fyller 14 idag.

Det värmer att se Hiatt på bloggen. En gammal favorit! Nya plattan är fin.

Rick sa...

Grattis till Moa från hela blogg redaktionen!

Clas sa...

Hej då Bo Diddley!

Rick sa...

Ja, dom faller bort en efter en...

Steffes syrra sa...

Michael McDonald konserten inställd!!! Hela turnén i Norden är inställd och jag gråter.Vet också vilka som tvår sina händer i sann skadeglädje.Lycka till med kalaset Clas.Har också en -94 i familjen...

Clas sa...

Ingen skadeglädje från detta håll i alla fall! Förbannat tråkigt! Jag beklagar. Det är trist när man sett fram emot något. kände likadant när Petty ställde in i Göteborg för många år sedan. Jag och polarn bröt ihop fullständigt...

Rick sa...

1992?

Clas sa...

Nope, 1982.

Eva sa...

Härliga tider. Firartider!! Jag tänkte först ta vikingahjälmen, den du hade på dig när du fyllde 30, men så tänkte jag att man kanske inte kan ha en hjälm i en hattparad...eller vad säger du, är det ok? Har även funderat på Olas Pripps-blå mössa, den med jättestor tofs, alt Lasses Stjärngossestrut från julen-76. Åsas rosa öronmuffar törs jag då inte fråga om jag får låna...Hur skjutsingen skulle man ha gjort.. Robbans älgjaktskeps tror jag skulle göra susen men den är ju kamouflagefärgad så då kanske man försvinner i mängden... Nä, hä få bli Ivves egenhändigt tovade hatt, den bortti fin-ulla!! Vi ses i paraden :)

Steffes syrra sa...

Jag tycker att vi sparar firandet till torsdag! Det är väl en bra dag för fest o glam.Jag avsäger mig hatt och siktar in mig på "klackeskorna".Det är alltför sällan finkläderna åker på.Gärna nåt´som bubblar i glaset (dock inte Treo brustabletter)om man får önska.

Anonym sa...

Jo, emottager tacksamt ett stycke rapport om huruvida Hiatts platta är spelduglig eller ej.
Grannen vé körgår´n.

Clas sa...

ALLA Hiatt's plattor är speldugliga.