torsdag, juni 05, 2008

Mannen som tog på sig fel skor på fotograferingen
Idag tar Ellen studenten!!! Grattis!!!

Vilket osökt får mig att tänka på telefonare från Hassan där Fredrik Lindström ringer ett bageri och frågar om de kan uppfylla hans helt galna idé: att göra en tårta i form av en studentmössa!


Coola rosa skjortor med läckert röda boots och...men...vänta nu...det är en av medlemmarna som valt att ta ett eget initiativ. Jag kan förstå om de övriga fyra medlemmarna är upprörda på skäggmannen, som valt att ta på sig ett par naturfärgade boots istället för de oxblodsfärgade boots som de hade kommit överens om. Vem av medlemmarna tror ni har kommit på gruppnamnet?

Efter att både The Jam och Paul Weller nämnts under de senaste veckorna i bloggen så känns det nödvändigt att plocka med Paul´s nya album. Plattan innehåller väl inte 22 drömmar men det finns en del godbitar. Själv faller jag för oriental inspirerade "Light nights" och titelspåret "22 Dreams". Dessa ligger som # 1 & 2 på skivan.

2 kommentarer:

Clas sa...

Mössan av för Ellen! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Skäggmannen är säkert trummis.

Paul Weller är kass. Trodde vi var överrens om det??!!

The Red Eagle sa...

Henrik Zetterberg heter nattens stora hjälte.
Tidigt på torsdagsmorgonen, svensk tid, sköt han Red Wings till seger i Stanley Cup. Nu är Njurundasonen en av de allra största genom tiderna – och efter slutsignalet fick Zetterberg Conn Smyth Trophy som slutspelets mest värdefulla spelare.
– Det är väldigt stort, säger Canal Plus Expertkommentator Calle Johansson.