lördag, juni 14, 2008

Eftersnack

Vi har eftersnack på bloggen! Kommentarer? Synpunkter? Vann rätt låt?

25 kommentarer:

Rick sa...

Jaha, vad säger man? Jag tycker att Sverige bjöd upp till dans. Tyvärr räckte det inte till. Nu blir fortsättningen värd att följa.

Clas sa...

2o minuter i första var lysande. I andra halvlek föll det svenska spelet ihop totalt. Beroende på saknaden av Zlatan? Nja...kanske. Det fanns ju ingenting framåt. Skicka tillbaka Rosenberg till pojklagserien. Mellberg var kung på plan! Men kan man inte begära att även svenska spelare på den här nivån ska orka spela i 90 minuter. Det är ju för fan deras jobb. Men ändå...bättre än jag hade vågat hoppas på.

Clas sa...

Tycker dock att spanjorerna vann rättvist.

Rick sa...

Jag kommenterade det också under matchen, dom ska väl orka att springa en hel match?! Med 15 minuters vila... En dryg mil på 90 minuter låter som en baggis.

Rick sa...

Just som jag fick ett sms:et "Kung Mellberg!"från Rogga S gjorde Spanien 2-1...

Clas sa...

Han var kung ändå. Tycker mer det var Hanssons "fel".

Rick sa...

Jag tyckte att Kim Källström mage påminde om J-O Wallder´s vid sista OS...

Clas sa...

Säger du det...

Mats B sa...

Det går inte att säga något annat än att segern var rättvis för Spanien. Tung förlust i vilket fall.

Mellberg och Hansson spelade otroligt bra. Skickade ett sms till Roger: "Vilka svenska mittbackar!". Sekunden efter blev Hansson rundad...

Klart att vårt spel försvann när Zlatan utgick. Han var den enda som vågade hålla i bollen, och som spanjorerna var rädda för. Henke Larsson var bra förra matchen, men osynlig ikväll.

1 minut kvar...

Mats B sa...

"De svenska målskyttarna kommer under EM att bli uppmärksammade på bloggen. De ni!"

citat från bloggen Fuzz, Acid & Flowers

Rick sa...

Petter Hansson blev uppmärksammad med bild. Han fick till och med ett eget inlägg! Det ni!

...sen tycker jag att det är en trevlig gest att uppmärksamma motståndarlagets målskyttar...

Clas sa...

Du har min respekt Rick!

Mats B sa...

Jag kan bara skratta och skaka på huvudet att ni inte ser killens storhet och geni. Min respekt hade kommit genom ett "Jag hade fel"-inlägg. Nu lämnar jag det ämnet för gott och diskuterar andra saker.

Clas sa...

I detta nu verkar du lika snarstucken och tjurig som Zlatan...men gärna för mig. Det finns roligare saker att diskutera än den bortskämde lille målkungen.

Rick sa...

Det är roligt Mats att du kan skratta när vi nämner personen i fråga. Jag har aldrig påstått att karln skulle vara dålig fotbollspelare. Jag har inte heller kommenterat något om att han inte skulle vara ett geni. Likväl som Clas inte gillar Lasse Berghagen gillar jag inte personen i fråga.

Vi går vidare i diskussionerna, hur går det mot Ryssland?

Clas sa...

Där tror jag det blir full pott. Bara Rosenberg får stanna i duschen.

Mats B sa...

Sorry, i min enfald trodde jag vi bara fokuserade på Zlatans kvaliteter som fotbollsspelare. Sverige vinner mot Ryssland med 2-1. Sen slår vi Holland i kvarten. Va fan! Drömma måste jag väl få! Ha en bra kväll killar!

Clas sa...

Det samma Mats b!

Rick sa...

Vad du hakar upp dig på Rosenberg! Var han så dålig?

Jag tycker att Henke var väldans blek.

Drömma måste man få göra Mats.

Rogga S sa...

Vad gäller Zlatan så är det väl ganska klart, så här efter två matcher, angående om han bör vara given eller ej i en svensk startelva - eller?
Bra jobbat mot ett Spanien som jag, liksom många andra, har tippat som årets mästare. Visst löser det sig mot Ryssland på onsdag. Och som gammal mittback så älskade jag Mellberg ikväll. Respekt Olof!

Clas sa...

När drar hockeyn igång?
Go' natt kamrater!

Steffes syrra sa...

Grabbar! Varför ringer ni inte varandra istället?

Clas sa...

Det är väl ändå lite föööör socialt...

Tompa sa...

Jag hoppas att jag har missförstått. Har det varit en diskussion om Zlatan ska PLATSA i startelvan eller inte? Den här bloggen måste vara galen eller ironisk eller befolkas av fotbollsblinda. Be till gud att knäet håller mot ryssarna.

Anonym sa...

Eftersom ryssarna vann mot grekerna, så hade oavgjort eller förlust mot Spanien inte spelat någon roll. Dvs oavsett 1-1 eller 1-2 mot Spanien kommer Sverige vidare på att spela oavgjort mot Ryssland. Jag har inte läst detta i någon tidning, men det borde logiskt sett vara så.