torsdag, juni 26, 2008

Sockerkaka och ekologiska fullkornsskorpor


Håller med Clas om att The Baseball Project plattan är ojämn med några toppar.

Tyskland vann som befarat igår men jag kan inte låta bli att lida med turkarna. Det skulle ha varit roligt med en förlängning.

Igår var Grannen ve´körgårn´över på en fika. Det blev sockerkaka och ekologiska fullkornsskorpor. Vi spelade också "Just like heaven", han elgitarr och jag akustisk 12:a.

Idag är den sista arbetsdagen innan SEMESTERN!!!!!!!

11 kommentarer:

Clas sa...

Jävla skittyskar!

Lasse Berghagen, Allsång på Skansen, ekologiska fullkornsskorpor...låter verkligen som om du är i behov av semester!

Rick sa...

Jo, jag behöver en lååååååång semester.

Ekologiska fullkornsskorpor är faktiskt inte så dåligt som det låter!

Steffes syrra sa...

Och han startar upp sin semester med att åka till syrran.Vilket inte är den egentliga anledningen till att åka till Göteborg.

eva sa...

Åh näjj. Hade kungarna en hemlig spelning igår?? Att du inte sa nåt! Nästa gång får du lov att hinta...

Clas sa...

fullkornsskorpor...går det röka skiten?

göteborg...den sta'n var nästan mitt allt för mååååååååånga år sedan. nu tycker jag mest den är a pile of shit om jag ska vara ärlig.

Rick sa...

Göteborgare är.....speciella.

clas sa...

finns många go'a människor där. men jag tycker staden har förlorat sin glans. jag har haft så mycket kul där. tråkigheter också för den delen. nu pallar jag att åka dit några timmar sen vill jag bara därifrån.

Steffes syrra sa...

Har bott i Gbg i snart 23 år så...Vad är det som gör att du bara pallar ett par timmar Clas innan du måste återvända till Falköping?

Clas sa...

HaHaHa...frågan är kanske berättigad om man som utomstående någon gång besökt Falköping. Men vad jag menade var att nästan allt det som fanns som gjorde att jag kunde kalla Göteborg "min" stad är borta. Jag tycker stan har blivit kallare och mer ogästvänlig samtidigt som jag utvecklats och ändrat mig som människa. Självklart kan jag fortfarande uppleva mycket bra och trevligt där. Och vad Falköping beträffar så har jag en hatkärlek till den sta'n. Men hade det inte varit för min två underbara barn så hade jag troligtvis bott på annat håll.

Steffes syrra sa...

Tack för din förklaring Clas.Tycker att jag är rätt så gästvänlig...hjälper alltid turister på spårvagnen som inte vet hur man gör när man stämplar/köper biljett osv,osv...Men som Håkan själv säger:"Känn ingen sorg för mig Göteborg".

Clas sa...

Som sagt...det finns pärlor kvar även i denna stad...;)