onsdag, juni 11, 2008

53-43


Är det någon som missade det igår? - Vi hade snackat ihop oss om banan på bra sätt och alla gjorde sitt jobb, konstaterade Nicki Pedersen nöjt. Lejonen vann bortamatchen mot Masarna med 53-43 i elitserien i Speedway.

Den äldsta målskytten i ett fotbolls-VM är mycket riktigt Roger Milla, som var 42 år 1994 när han gjorde mål mot Ryssland. Äldsta målskytt i ett EM är Nené, Portugal, som var 34 år och 213 dagar gammal när han sist nätade.

Jag blev inte så speciellt imponerad av det svenska spelet i gårdagens 2-0. Det krävs nog lite mer mot Spanien. Det är dags för Henke att kliva fram...

14 kommentarer:

Clas sa...

ZzZzZzZzZzZzZz

Rick sa...

Vad tror du jag tycker...

Mats B sa...

Drömstart i EM! Jag skiter i att spelet var tråkigt när vi vinner med 2-0 mot Grekland. Och Zlatan visade att han otroligt nog förtjänar en plats i startelvan, trots att han bara tagit fyra raka scudetton och varit den viktigaste spelaren i både Juventus & Inter under de senaste åren.

Clas sa...

ZzZzZzZzZzZzZzZz

Mats B sa...

Skönt att Clas sover vidare.

Rick sa...

Ingen som vill kommentera Lejonens seger mot Masarna?

Clas sa...

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz

Rick sa...

Har du sökt för din trötthet Clas?

Rogga S sa...

Trots vad somliga trötta & griniga gubbar anser är det underbart att Lagerbäck & co fixade segern i premiären, och att superstjärnan Ibra har gjort EM:s snygaste mål hittills.

Kinky sa...

Min morsa iförd träskor hade lallat upp grekerna på ståplats!

Anonym sa...

Du ljuger! I så fall hade Lagerbäck tagit ut henne och satt Zlatan på bänken.

Kinky sa...

Läs mellan raderna och du fattar vad jag menar...eller...nej, det lär du nog inte göra när jag tänker efter. Din kommentar tyder på att du inte har grepp om vare sig symbolik eller ironi. Men du kan ju vara snäll ändå.

Anonym sa...

Du menar alltså att din morsa inte är speciellt bra i fotboll. Varför ljög du om det!? Du verkar inte speciellt snäll...

Kinky sa...

Har aldrig utgett mig för att vara snäll. Snällhet är överskattat! Och nej, min morsa ser inte skillnad på en fotboll och tolv meter järnvägsräls. Men jag älskar henne mer än livet självt. Tro inget annat. Desutom ljuger jag aldrig.