måndag, juni 30, 2008

Shake some action
Ett band som tagit sitt namn efter Flamin´Groovies "Shake some action" (en av världens bästa poplåtar) måste man bara ge en chans.

Shake Some Action är ett power pop band ifrån Seattle och har i dagarna släppt sitt andra album - "Sunny Days Ahead". Det som får mig att gå igång på semesterns första dag är inte lådbygget från förra inlägget utan Shake Some Actions låt "Hurry up". En 60-tals popsensation som klockas på 2:56 och klarar därmed gränsen för att inte klassas som rockopera.

Kolla in Shake Some Actions hemsida här.

Var och handlade på Willys idag. Det blev två kokta med bröd, ketchup och stark senap. Stark senap är verkligen en höjdare.

Avslutar inlägget med en cool bild på George Harrison. Man kanske skulle trycka upp en sommar t-shirt med detta motiv!

4 kommentarer:

Clas sa...

Märkligt...I förmiddags var jag inne på Shake some actions' hemsida och botaniserade. Håller med om att de låter förträffligt! "Shake some action" med Flamin' Groovies är inte bara en av världens bästa poplåtar, det är ett av världens bästa popalbum!

Så du åker till Willy:s för att köpa dig ett par kokta...är det ett storstadsfenomen eller?

På tal om höjdare...hur var utsikten från Feskekörka?

Rick sa...

Egentligen brukar jag åka till Ikea för att köpa korv med bröd, 5kr/st. Inte illa.

Kanon! Jag såg ända till Mariannelund!

Rogga S sa...

Efter en tids semester från bloggen är det på sin plats med några kommentarer:
Dream Syndicates andra platta "Medicine show" är riktigt bra med ett skönt sound av Sandy Pearlman (producerade bl a Clash andra platta). Låten "Merritville" är fantastisk.
"Enhörningens hemlighet" är nog det bästa Tintinalbumet.
Som jag tippade innan EM så vann Spanien och Italien floppade.
"You tore me down är en Flamin´ Groovies-favorit.

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片