torsdag, februari 12, 2009

Anders F Rönnblom

Sist han var representerad på bloggen var på självaste julafton. Idag är han med för att jag har upptäckt hans underbara platta "Underground Vol. 1" från 2007. Anders F Rönnblom är mannen som gjort så galet mycket mer än "Det är inte snön som faller". Vol 2 kom visst förra året och skall också vara värd att leta upp.
Ikväll gäller det, spela eller inte spela? Hela Sverige står still ikväll när pucken släpps i Swedbank Arena.
Bloggen har nu haft över 30 000 besökare!!!

8 kommentarer:

Näsan sa...

Min polare Göran var hos Foppa med familjen för några år sedan. Peter spelade pingis mot Görans 12-åriga son, som var mäkta imponerad. När så Göran provade pingisbordet och vann med 11-9 mot Foppa, och sonen jublade över sin far. Så ville Foppa svart i ögonen ha ett returset. Utan att yppa ett ord på sex minuter så vann Foppa med 11-3... Hoppas att den galna tävlingsmänniskan skrinnar in på line-up ikväll. I´ll be there!!! Och Clas detta är som att Bob Dylan skulle komma på en fika hos Dig ikväll. Så stort är Foppa comebacken!

Rick sa...

Respekt att vinna ett set mot Foppa.

clas sa...

Jag gillar inte Bob Dylan.

Rick sa...

Det har inte med saken om du gillar Bob Dylan eller ej.

Clas sa...

Nähä. Jag skiter faktiskt i vilket.

Steffes syrra sa...

Och vi väntar med spänning till den 26:e när Frölunda tar emot MoDo.Ska Foppas fot hålla? Ska Steffes syrra ha MoDo`s eller Frölunda`s halsduk runt halsen.Frågorna är många och vi får vänta med svaren.

Clas sa...

Jag har fått för mig att du är en kvinna begåvad med stil, sans och vett. Alltså bär du ingen av dessa halsdukar.

Steffes syrra sa...

Du har helt rätt Clas,jag är allt det där du beskriver.Men....till saken hör:jag äger ingen Frölunda halsduk samt att MoDo halsduken bara dammas av i händelse av SM-guld.Mina tankar om det sista alternativet är som du förstår inte så höga.