fredag, februari 27, 2009

In med packet

Gårdagens musikrepetion avslutades med en stunds meditation med Lajban. Anders utbrast helt plötsligt; "Titta grabbar, Lajban har byggt en koja i ett träd!" Varpå de övriga tre i bandet stormar fram för att titta.

Idag besökte vi Sveriges Radio. Där blev Ljusne Airport´s sångare intevjuad av Farbror Sven. Sven undrade om det bara var rykten om en turné i Polen.
Väl inne i radiohuset stötte vi på två bekanta ansikten. Det var Göran Lagerberg och Kenny Håkansson. Kenny, denna hjälte som också har ett förflutet i Dag Vag. De hade blivit intervjuade angående Kebnekaise´s nya platta. Kebnekaise som jag nyligen utnämnde till ett av sveriges 10 bästa band genom tiderna. De spelar i kväll på Fashing.
Kl. 12.30 äntrade Perssons Pack scenen. Persson själv, i hatt med schysst stuk, påminner om en figur från en Åsa-Nisse film. Till höger om Persson spelar Magnus Lind dragspel. En halvtimme senare, med ett extranummer och finurligt mellanprat sätter sig 50% av Ljusne Airport i bilen och åker vidare på nya äventyr.

3 kommentarer:

Clas sa...

Fick precis mail från Jamie Hoover...ny Spongetonesplatta släpps snart. Känns sådär intressant. Intressantare känns då duoplattan han och Steve Stoeckel har på g. Den han gjorde med Bill Lloyd var bitvis riktigt fin.

Mats B sa...

Hehe, jag gillar Ljusne Airport-följetången. Ser fram emot nästa avsnitt.

Nej, det var helt riktigt inte Surclownen som Näsmark såg på Peppar. Hittade honom på en solstol nere i Egypten. Surare än nånsin trots 28 grader & strålande sol. Han ångrar bittert splitten från de övriga fyra, men är för stolt (och sur) för att komma tillbaka.

Bra Olle Ljungström-dokumentär igår. Vilken kille! Vilken stjärna! Han är värd att må bättre.

Jöjje sa...

Var Perssons pack bra?