tisdag, februari 10, 2009

Vilket jävla pack!

Perssons Pack släpper ett nytt album, "Öster Om Heden" den 18 februari.
Fredagen den 6 mars kl. 12.30-13.00 spelar packet på scenen i Studio 4 i Radiohusets entré. Fri entré. Kanske dags att ta en affärslunch i hufvudstaden?

2 kommentarer:

Mats B sa...

Själv har jag aldrig riktigt varit något stort fan av Perssons Pack. Förlåt Näsan! Måste tipsa deras största fan, Mats L, om den här spelningen.

Love från Florence är väl med nuförtiden också. Och titlarna på nya plattan är högklassiga i alla fall. Tomas Andersson Wij skrev tydligen "Hälsingland" med Per Persson i tankarna.

Oj, nu är klockan mycket. Sitter och jobbspurtar inför Egypten. Time for bed!

Rick sa...

Efter att ha fått reda på att Elliott Murphy´s akustiska konsert på Big Ben den 23 februari är utsåld sedan länge så är packets gratis konsert ett bra substitut.

En gång tidigare har jag gått från jobbet någon timme för att se på konsert. Då var det 1994 och Jayhawks gav en akustisk konsert på en skivaffär i Sturegallerian.
Magi är ordet som passar bäst som beskrivning på tillställningen. De började med att sätta en klockren trestämmig sång utan att ta en ton på gitarrerna för att hitta rätt ton. Sen på kvällen såg jag dem i full sättning på Gino. Lite som en helg med Eldkvarn i miniformat.

Helsingborg ena helgen och Egypten nästa! Jag förstår att du måste jobbspurta Mats. Ha det så trevligt!