fredag, februari 20, 2009

Doug Paisley och två koppar kaffe


Doug Paisley´s låtar "What about us" och "Broken in two" från hans självbetitlade album är den starkaste öppning på en platta jag hört på länge. Lyssna på låtarna här.
Efter en resarch hittade lite info om tidningen Pucken och jag är nästan säker att jag ägde ovanstående nummer en gång i tiden. Tydligen var innehållet inte så bra eftersom jag inte minns något av det.

Kebnekaise är en av sveriges 10 bästa band genom tiderna.

Att inte börja dagen med två koppar kaffe skulle kännas väldigt tomt och konstigt.

7 kommentarer:

Näsan sa...

Är Du seriös om Kebnekaise? Det kanke är dags för en Jethro Tull kväll med Rick framför brasan...

Rick sa...

Jo, jag är seriös när det gäller Kebnekaise och Kenny Håkansson. Har varit på väg flera gånger att se dom men det har inte blivit av ännu.

Steffes syrra sa...

Ingen kommentar från Clas idag/kväll.Liiite tråkigt måste erkännas.Inte ens Näsan eller Roger är på hugget.

Rick sa...

Har man följt med i denna blogg ett tag så bör man ha sett mönstret: vardagar 07.00-16.30 (dvs arbetstid) Näsan bloggar. All övrig tid = bloggar ej.

Är det inte dags för en egen blogg snart?

Steffes syrra sa...

Vad skulle den handla om i så fall? Mitt liv som hockeymorsa? Hur det är att vara sopran i Java Gospel? Undrar om arbetsgivare ute i landet är medvetna om att det bloggar/kommenteras hej vilt under arbetstid? Eller är de egna företagare med ansvar över företagets ekonomi? Näe,nu har jag inte tid att sitta här längre.Måste kolla vem som åker ut i kvällens Let´s Dance.

Näsan sa...

11.32 en lördag... Och jag laddar för The Rumble i Karlstad! Man kan också se ett mönster Stora barn = mycket blogg. Små barn = lite blogg...

Rick sa...

Sitter du på jobbet Näsan?
Man kan också se mönstret Stort barn = mycket blogg.