måndag, oktober 22, 2012

Den sista färden

En sista gång (åtminstone för den här gången) måste vi ut på Magical Mystery Tour. Jag kan inte släppa de fyra (eller fem) trollkarlarna. Filmens höjdpunkt (om någon missade det). Den perfekta klädseln på nästa maskerad eller varför inte imorgon på jobbet? Vad George säger på bilden ovan får vi bara gissa oss till.
"Hey George" eller "En George" kanske?

Ringo Starr befinner sig ovan precis i sin karriärs höjdpunkt, med ditritade glasögon briljerar han så till den milda grad att de andra Beatlarna framstår som mellanstadieelever.

Vill man fortsätta med att skapa sina egna historier och berättelser med dessa fyra kan man göra det med klippdockskläderna ovan (Beatlarna får man själv rita).

Lycka till!

2 kommentarer:

Mikael sa...

I den scen i filmen som klippet har hämtats ifrån säger George: "A song!"

Noterbart i klädseln är att Paul inte har stjärngossestrut utan nån slags biskopsmössa! Och i filmens slutscen har John röda trollkarlskläder liksom de andra!

Rick sa...

Att Paul har en biskopsmössa har säkert något att göra med att han är död vid tillfället filmen spelades in. Ett annat tecken på det är ju den svarta nejlikan han har på sig under låten "Your mother should know".